MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Δεν μου αρέσει η σημερινή κακοποίηση στα αρχαία δράματα. Πολλές φορές είναι η μοντερνιά για την μοντερνιά» (vid)

Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μίλησε στην εκπομπής της Αθηναΐδας Νέγκα, «Καλύτερα Αργά», για το πόσο έχει αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο ανεβαίνουν σήμερα οι παραστάσεις στην Επίδαυρο και για τις «δήθεν μοντερνιές χωρίς ουσία».

Monopoli Team

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μίλησε για τις παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και για το πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα εκεί σε σχέση με παλαιότερες εποχές. «Παλιά οι παραστάσεις εκεί παίζονταν την ημέρα γιατί δεν υπήρχαν φώτα. Οι άνθρωποι πήγαιναν εκεί και έβλεπαν παράσταση πολλές ώρες. Έπαιρναν και τα κεφτεδάκια τους μαζί, έκαναν πικ νικ. Αυτό που βλέπουμε τώρα απέχει πολύ από αυτό που έβλεπαν εκείνοι». 

Δεν δίστασε, μάλιστα, να μιλήσει για την «σημερινή κακοποίηση στα αρχαία δράματα». «Δεν μου αρέσουν οι μοντέρνες εκδοχές. Αν με πείσει τότε είμαι εντάξει, αλλά πολλές φορές είναι η μοντερνιά για την μοντερνιά, χωρίς ουσία».

Ο ίδιος δήλωσε πως σπάνια πια κατεβαίνει στην Επίδαυρο για να δει κάποια παράσταση. «Έχω δικούς μου σπιούνους που θα πάνε και θα μου πουν μετά ‘να πας να το δεις’ ή ‘ούτε απέξω’. Γι αυτό πάντα στην Επίδαυρο πάω στο άνω διάζωμα, ώστε αν δεν μου αρέσει η παράσταση να μπορώ με ελαφρά πηδηματάκια να φύγω. Αν μου αρέσει, θα πάω στα παρασκήνια για να συγχαρώ».

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχω δει πάρα πολλές βλακείες. Πάρα πολλά δήθεν. Αυτό το δήθεν υπήρχε πάντα, απλά σήμερα έχει μεγαλοποιηθεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆκης Σακελλαρίου: «Η τέχνη της υποκριτικής έχει έμφυτο το σπέρμα του ναρκισσισμού» (vid)12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b