MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Άκης Σακελλαρίου: «Η τέχνη της υποκριτικής έχει έμφυτο το σπέρμα του ναρκισσισμού» (vid)

Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για την υποκριτική, τα απωθημένα και την έπαρση, αλλά και για την δημοσιότητα στην Ελλάδα.

Monopoli Team

Ο Άκης Σακελλαρίου αποκάλυψε πρώτα αν αισθάνεται να έχει απωθημένα στο διάστημα της πορείας του στον χώρο της υποκριτικής.«Δεν έχω κανένα απωθημένο. Είμαι υπερ-ευχαριστημένος για όλα όσα μου δόθηκαν μέχρι τώρα στη ζωή μου».

Μίλησε, επίσης, για το γεγονός πως πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τη νομική για να γίνει ηθοποιός. «Όταν τέθηκε μέσα μου το δίλημμα υποκριτική ή νομική, δεν νομίζω πως το σκέφτηκα καν. Η φλόγα που σε καίει για να κάνεις αυτό το πράγμα είναι τόση, που γίνεσαι χωρίς να το καταλάβεις». 

Όσο για το πώς διαχειρίζεται τη δημοσιότητα μέσω της δουλειάς του, ο ηθοποιός σχολίασε χαρακτηριστικά: «Η δημοσιότητα στην Ελλάδα δεν υφίσταται όπως την παρουσιάζουν τα μέσα. Είναι λίγο…βιοτεχνική». Και συνέχισε λέγοντας πως όταν ο κόσμος τον συναντάει έξω στον δρόμο δεν… τσιρίζει όπως όταν έβλεπε τους Beatles. «Κάτι ακραίο δεν συμβαίνει, όχι. Με σταματούν για να μου πουν κάτι για μια σειρά που είχα παίξει και είχε ενδιαφέρον, ή να μου πουν ότι με παρακολουθούν ακόμη. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό βραβείο στη δουλειά μας».

Στο παρελθόν είχε δηλώσει πως αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική για να προσεγγίσει κοπέλες. «Γιατί σας φαίνεται παράξενο αυτό; Η τέχνη της υποκριτικής έχει σε μεγάλο βαθμό έμφυτο το σπέρμα του ναρκισσισμού», σχολίασε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε πως ο ίδιος δεν αισθάνεται όμορφος. «Δεν αισθάνθηκα ποτέ γόης. Όταν μιλάω για ναρκισσισμό δεν εννοώ αυτό. Εννοώ πολύ απλά ότι θέλω να αρέσω σε κάποιον γιατί αισθάνομαι πολύ μεγάλη ανασφάλεια. Ακριβώς γιατί αισθανόμουν ασχημούλης».

Δεν είναι σίγουρος αν έχει αισθανθεί ποτέ έπαρση στην καλλιτεχνική του πορεία, αλλά αν έχει δώσει αυτή την εντύπωση ποτέ, θα ήθελε να το ξέρει. «Θέλω να μου λένε οι φίλοι μου ‘κατέβα από το καλάμι’, όταν αυτό συμβαίνει». 

Τέλος, ανέφερε πως η παρουσίαση είναι κάτι στο οποίο δεν έχει δοκιμαστεί αλλά είναι ανοιχτός να το κάνει. «Είμαι διαθέσιμος». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤάσος Χαλκιάς: «Δεν βρίσκω κακό κάποιοι ηθοποιοί να κάνουν παρουσίαση»12.09.2018

Ο Άκης Σακελλαρίου πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο στην παράσταση «Ο Κύκλος των χαμένων ποιητών» που ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Βρετάνια. Ο ίδιος υποδύεται τον Τζον Κήτινγκ, τον αντισυμβατικό καθηγητή που όλοι θα θέλαμε να είχαμε. Παράλληλα, κάθε Σάββατο βράδυ συμμετέχει στο σατιρικό σχήμα «Άγαμοι Θύται». 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b