MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τάσος Χαλκιάς: «Δεν βρίσκω κακό κάποιοι ηθοποιοί να κάνουν παρουσίαση»

Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για τον guest ρόλο του στη νέα σειρά του Alpha, «Ο Γιατρός», αλλά και για τη σχέση με τον πατέρα του.

Monopoli Team

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star για την παράσταση «Ο Κύκλος των χαμένων ποιητών», στην οποία επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ρόλο του συντηρητικού διευθυντή Νόλαν. «Το έργο αναφέρεται σε μια εποχή που χαρακτηρίζει κάποια μορφή διδασκαλίας εκ μέρους των εκπαιδευτικών. Σκληρή είναι η εποχή, δεν είναι ο άνθρωπος. Όταν πήγαινα εγώ σχολείο, οι δάσκαλοι μάς δέρνανε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Κύκλος των χαμένων ποιητών: Οι νέοι πρωταγωνιστές μάς συστήνονται12.09.2018

Θυμήθηκε, μάλιστα, και τον πατέρα του που ερχόταν στο σχολείο και έλεγε στον δάσκαλο «Εγώ τον δέρνω». «Ο πατέρας μου με χτυπούσε όταν κατά την άποψή του υπήρχε λόγος, αλλά δεν ήθελε να το κάνουν οι άλλοι. Είχε το προνόμιο του ‘είμαι ο γονιός κι εγώ το βαράω, εσύ αν το ξανά βαρέσεις, θα βαρέσω εγώ εσένα’». 

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την συμμετοχή του στη νέα σειρά του Alpha, «Ο Γιατρός» που πρωταγωνιστεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. «Είναι πολύ καλό το σενάριο, πολύ φροντισμένη δουλειά και πιστεύω πως θα είναι μία από τις επιτυχίες της χρονιάς». 

Παράλληλα, πρωταγωνιστεί και στον Β΄κύκλο της σειράς «Παγιδευμένοι» που επέστρεψαν τον Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Όταν ρωτήθηκε πώς βλέπει τους ηθοποιούς σε ρόλους παρουσιαστών εκείνος σχολίασε: «Θέλει κάποια ιδιαίτερα προσόντα αυτό, που δεν τα έχουν όλοι. Αυτοί που τα έχουν και αποφασίζουν να τα ασκήσουν και επαγγελματικά, καλά κάνουν. Δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό. Σου απορροφάει μεγάλη ενέργεια και κάνοντας βέβαια παράλληλα και θέατρο κάποιο από τα δύο θα μειοδοτήσει. Και σίγουρα η παρουσίαση δεν θα μειοδοτήσει γιατί έχει πολύ καλύτερα λεφτά». 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b