MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Ολίβια Κόλμαν εξηγεί ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να πίνεις το τσάι

To τέλειο φλιτζάνι τσάι δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και η Ολίβια Κόλμαν σου τον διδάσκει.

Monopoli Team

Η 49χρονη ηθοποιός, γεννημένη στο Νόργουιτς, εμφανίστηκε σε ένα βίντεο με τη βρετανική Vogue όπου έλαβε μέρος στο «Ultimate British Taste Test». Η ηθοποιός απέδειξε με τον πιο fun τρόπο πόσα πράγματα γνωρίζει για τη βρετανική κουζίνα, αφού κλήθηκε να δοκιμάσει τοπικά πιάτα, όπως bangers & mash, sticky toffee pudding και πολλά ακόμη.

Εκτός του ότι μοιράστηκε όμορφες εμπειρίες της από τα γυρίσματα της ρομαντικής κωμωδίας «Heartstopper» του Netflix, καθώς και από τη θητεία της στο «The Crown», κατά τη διάρκεια του test γευσιγνωσίας παρέδωσε και μερικά μαθήματα για το τέλειο φλιτζάνι τσάι.

«Τσάι και πουτίγκα. Είναι ένα τέλειο φλιτζάνι τσάι», είπε στην αρχή η Ολίβια Κόλμαν. «Η Εμίλια Κλαρκ και εγώ έχουμε ρωτηθεί σχετικά με αυτό. Αγαπώ την Εμίλια, αλλά δε συμφωνώ με την ιδέα της για σωστό φλιτζάνι τσάι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑVegan και υγιεινό σνακ: 5 βήματα για να το απολαύσουμε12.09.2018

«Αρχικά, το γάλα βρώμης – καταλαβαίνω αν κάποιος δεν θέλει να καταναλώσει κανένα ζωικό προϊόν, αλλά δεν κάνει για το τέλειο φλιτζάνι τσάι. Η Εμίλια βάζει πρώτα γάλα βρώμης και μετά το τσάι. Όχι, το τσάι πρέπει να είναι δυνατό», συνέχισε η ηθοποιός, δίνοντας ως παραδείγματα τις ποικιλίες Yorkshire Gold, και Ace.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b