MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Χρήστος Νικολόπουλος για τον Μανώλη Χιώτη: «Ήταν ο πιο μεγάλος δάσκαλος για τους ‘μπουζουξήδες’» (vid)

Ο Χρήστος Νικολόπουλος μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για τον «δάσκαλο» Μανώλη Χιώτη, τους τραγουδιστές του σήμερα και για όσα μετάνιωσε που δεν είπε στον Στέλιο Καζαντζίδη.

Monopoli Team

Ο Χρήστος Νικολόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» αποκάλυψε από πόσες διαφορετικές δουλειές έχει περάσει στην πορεία της ζωής του. «Έχω δουλέψει σαν κουρέας, ως αγρότης, ως λευκοσιδηρουργός και μάστορας σε ποδήλατα. Είχα πάει και για 2-3 χρόνια σε μια σχολή ηλεκτρολόγων. Πιάνουν πολύ τα χέρια μου, είμαι της μαστοριάς».

Πηγαίνοντας πίσω στον χρόνο και στα χρόνια που ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική, θυμήθηκε την πρώτη εκείνη φορά που έπιασε στα χέρια του ένα ακορντεόν και ξεκίνησε να παίζει. «Από τότε που άρχισα να νιώθω άνθρωπος, αγαπούσα τη μουσική», ανέφερε και μοιράστηκε το πώς τελικά προέκυψε το μπουζούκι στη ζωή του. «Πήγα και σε σχολή 5 μήνες για να μάθω και θεωρία. Ήμουν εξπέρ».

Για τον «μεγάλο δάσκαλο» για τον ίδιο αλλά και όλους τους «μπουζουξήδες», Μανώλη Χιώτη, θυμήθηκε διάφορα περιστατικά που έχει ζήσει μαζί του και είπε μεταξύ άλλων: «Θυμάμαι τη μαγκιά του. Θυμάμαι ένα περιστατικό που είχα τσακωθεί εγώ με τον αδερφό του για κάτι και πήρε το μέρος μου γιατί είχα δίκιο. Πηγαίναμε σπίτι του, μάς μαγείρευε γιατί ήταν πολύ καλός μάγειρας. Μου είχε χαρίσει κι ένα κρεμαστάρι που το λέμε εμείς, που κρεμάμε από αυτό το μπουζούκι για να μάς διευκολύνει. Το έχω ακόμη και το χρησιμοποιώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: “Δεν θα πήγαινα στο εξωτερικό για δουλειά – Δεν έχω τέτοια ψευδαίσθηση” (vid)12.09.2018

Αναφέρθηκε, επίσης, στο γεγονός πως όταν συνθέτει είναι λίγο μοναχικός. «Έχω ένα δωματιάκι και πάω και κλείνομαι εκεί. Έτσι έρχονται οι εμπνεύσεις», ενώ σχολίασε πως λόγω του ότι ήταν πάντα πλήρως αφιερωμένος στη δημιουργία δεν θεωρεί τον εαυτό του έναν καλό σύζυγο. «Ήμουν πολύ φιλόδοξος και ονειροπόλος».

Ο ίδιος θεωρεί πως ο Πασχάλης Τερζής είναι από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές. «Είναι αδερφικός μου φίλος και από τους πιο ξηγημένους ανθρώπους που έχω γνωρίσει». 

Για τη Χαρούλα Αλεξίου και την απόφασή της να αποχωρήσει από το τραγούδι ο Χρήστος Νικολόπουλος σχολίασε: «Πολύ γενναία απόφαση. Αξίζει πολλά μπράβο. Χρειαζόταν πολλή δύναμη για να το κάνει».

Αναφέρθηκε και στην περίοδο που ο Στέλιος Καζαντζίδης, μετά από πολύχρονη απουσία του αποφάσισε να επιστρέψει στο τραγούδι και ο ίδιος του έδωσε το τραγούδι του “Υπάρχω”. «Το θεώρησε πολύ μοντέρνο στην αρχή. Σλόου ροκ το λέγαμε τότε εμείς οι λαϊκοί. Όταν μπήκε ο στίχος όμως τελείωσε».  

Τέλος, μίλησε για τότε που ο Στέλιος Καζατζίδης, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, είχε ζητήσει να τον δει. «Δεν πήγα και τώρα που το σκέφτομαι το μετανιώνω. Θα του έλεγα πως τον αγαπώ».

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b