MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: “Δεν θα πήγαινα στο εξωτερικό για δουλειά – Δεν έχω τέτοια ψευδαίσθηση” (vid)

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος βρέθηκε στο The 2Night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για το ενδεχόμενο να κυνηγήσει μία καριέρα στο εξωτερικό.

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, The 2Night Show/ANT1
Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, The 2Night Show/ANT1
Monopoli Team

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (20/11) και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις “Ψυχοκόρες”, την νέα σειρά του ΑΝΤ1+ στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για το ενδεχόμενο να κυνηγήσει καριέρα στο εξωτερικό.

Ο ηθοποιός ανέφερε ότι τον συγκίνησε το σενάριο της σειράς, λέγοντας: “Πάντα με ταράζει και με συγκινεί ταυτόχρονα το πόσο αντιφατικοί είναι οι άνθρωποι και πόσο η έννοια του καλού και του κακού είναι κατασκευές. Οι άνθρωποι είμαστε και τέρατα και υπέροχοι και γλυκείς και άσχημοι, την ίδια στιγμή, ανεξαρτήτως θέσης, τάξης ή των οικονομικών μας. Αυτό που έχει το σενάριο είναι ότι έχει όλες τις αντιφάσεις, έχει πολλή αλήθεια μέσα και δεν χαρίζεται”.

“Είναι μια προσεγμένη δουλειά. Έγινε με αγάπη και από την αρχή φτιάχτηκε με όρους τέτοιους: να γίνει μια δουλειά έτσι όπως την ονειρεύονταν οι άνθρωποι που την φαντάστηκαν. Ευτύχησαν, νομίζω, και στο καστ. Είναι μια δουλειά που αξίζει τον κόπο. Και αυτό που λέει έχει ενδιαφέρον και ο χρόνος της Ελλάδας για τον οποίο μιλάει, έχει ενδιαφέρον” είπε για την επιτυχία που γνώρισε η σειρά.

“Έχει βασιστεί αρκετά σε πραγματικά γεγονότα. Δεν ισχυρίζομαι επ’ ουδενί ότι είναι αληθινές ιστορίες. Όμως, έχει κομμάτια ατόφια από ντοκουμέντα, που έχουν βρει οι σεναριογράφοι, που είναι πραγματικότητα. Οι Ψυχοκόρες περνούσαν τόσο δύσκολα και χειρότερα από όσα βλέπουμε”.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να κυνηγούσε μια καριέρα στο εξωτερικό, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος απάντησε: “Δεν θα πήγαινα στο εξωτερικό για δουλειά, δεν έχω καμία τέτοια ψευδαίσθηση. Έτσι είναι για μένα. Εγώ δεν πίστευα ποτέ σε κάτι τέτοιο, ούτε με ενδιέφερε. Αν με έβαζες μαγικά – χωρίς να πρέπει να κάνω τίποτα – σε μία ταινία που με ενδιέφερε πολύ, θα ήμουν ευτυχισμένος. Αλλά χωρίς να χαλάσω ούτε μία ημέρα από τη ζωή μου για αυτό. Για μένα η γλώσσα είναι από τους κυριότερους λόγους που κάνω αυτή τη δουλειά. Δεν με ενδιαφέρει να παίζω στα αγγλικά”.

Αυτή την περίοδο ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος πρωταγωνιστεί στις “Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1+ και στον “Μισάνθρωπο” στο θέατρο Εμπορικόν, για δεύτερη χρονιά. Παράλληλα, σκηνοθετεί τη “Φιλουμένα Μαρτουρανο” στο Δημήτρης Χορν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘεατής: «Ο Μισάνθρωπος» στο θέατρο Εμπορικόν12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b