MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Για μένα σάτιρα ήταν ο Χάρυ Κλιν, η τηλεόραση θέλει ταλαντούχα άτομα με χιούμορ» (vid)

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μίλησε στην κάμερα του OPEN για την τηλεόραση, αλλά και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Monopoli Team

Η κάμερα του OPEN συνάντησε τον Κωνσταντίνο Καζάκο στην πρόβα για την παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη», η οποία ετοιμάζεται να «ταξιδέψει» στη Θεσσαλονίκη, στις 10 Ιανουαρίου, λίγο πριν συνεχίσει την πορεία της σε Κύπρο και Κρήτη.

Εκεί ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το πώς βλέπει την είσοδο του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή της χώρας μας. «Είμαι επιφυλακτικός. Ο τρόπος με τον οποίο έσκασε μύτη, σαν μια Χολυγουντιανή παραγωγή, ήταν ωραία ενορχηστρωμένο αλλά προσανατολισμένο κάπου που δεν ξέρω αν έχει σχέση με την πολιτική».

Για την απώλεια του πατέρα του Κώστα Καζάκου είπε: «Όσο περνάει ο καιρός την αισθάνεσαι περισσότερο. Τώρα που έχει περάσει ένας χρόνος και κάτι λείπει περισσότερο από ο,τι τους πρώτους μήνες».

Για την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από τον στίχο του τραγουδιού «Άδωνις», ο ηθοποιός σχολίασε: «Δεν συμφωνώ. Δεν θεωρώ πως πρέπει να αλλάζουν τα τραγούδια που έχουν γραφτεί επειδή τώρα υπάρχει μια μόδα τέτοια». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤάνια Τρύπη: «Ο βιγκανισμός για εμένα σημαίνει ειρήνη, αγάπη για δίποδους και τετράποδους» (vid)12.09.2018

Όσον αφορά στη σάτιρα που γίνεται στην τηλεόραση του σήμερα και αν αυτή είναι αρκετά περιορισμένη, ο Κωνσταντίνος Καζάκος ανέφερα πως αυτή για να γίνει χρειάζεται «πολύ εκπαιδευμένα άτομα, ταλαντούχα και έξυπνα». «Χάρι Κλιν τώρα δεν έχουμε κανέναν και για εμένα αυτό ήταν σάτιρα. Θα αρχίσουμε σε λίγο να μην έχουμε χιούμορ. Τα έχουμε μπλέξει λίγο όλα. Ό,τι βλακεία γίνεται στην Αμερική έρχεται εδώ μετά». 

Δεν δίστασε, επίσης, να σχολιάσει το φαινόμενο του να μπαίνουν παίκτες από ριάλιτι και ινφλουένσερς στον χώρο της υποκριτικής. «Αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει. Αλλά βλέπεις πως είναι διάττοντες αστέρες. Κάνουν μία εμφάνιση και εξαφανίζονται μετά. Κάποιοι που έχουν μυαλό, τα καταφέρνουν. Μερικοί, μάλιστα, είναι πολύ πιο επαγγελματίες από επαγγελματίες ηθοποιούς». 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b