MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κώστας Νικούλι: «Μάλλον δεν έχουμε ξεπεράσει τον ρατσισμό» (vid)

Ο Κώστας Νικούλι μίλησε στην «Ελένη», για τον ρατσισμό που συνεχίζει να βλέπει, αλλά και για την πατριαρχία που κρύβεται πίσω από τις ερωτήσεις για τα ζευγάρια με διαφορά ηλικίας.

Monopoli Team

Ο Κώστας Νικούλι μίλησε σήμερα (16/11) στην εκπομπή «Ελένη», για τον ρατσισμό που συνεχίζει να βλέπει, την πατριαρχία, την ψυχοθεραπεία.

«Ενώ πίστευα ότι εχει φύγει υπάρχει ακόμα. Μάλλον δεν τον έχουμε ξεπεράσει» είπε για τον ρατσισμό και αναφέρθηκε σε ένα ρατσιστικό σχόλιο που είχε ακούσει από συνεργάτιδά του. «Μία συνεργάτιδα έλεγε για κλοπές αυτοκίνητων στην περιοχή που μένω και μου είπε: “Αλβανοί κάνουν”. Με χτύπησε σαν κεραυνός αυτό, ”πάγωσα”. Στεναχωριέμαι εν τέλει και δεν ξέρω πόσο έχουμε αλλάξει».

Ο ηθοποιός μίλησε και για την πατριαρχία που κρύβεται πίσω από τις ερωτήσεις που κάνουν στα ζευγάρια με διαφορά ηλικίας, στα οποία η γυναίκα είναι μεγαλύτερη. «Το ότι συζητάμε ακόμα για τη διαφορά ηλικίας σε ένα ζευγάρι είναι θέμα πατριαρχίας, δηλαδή δείχνει ότι άλλες απαιτήσεις έχουμε από έναν άντρα και άλλες από μια γυναίκα» ανέφερε.

Μιλώντας για τη σύντροφό του είπε: «Δεν γίνεται να μην φέρνουμε τη δουλειά στο σπίτι, ως ηθοποιοί και οι δύο. Συζητάμε και βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Αλλά πρέπει να υπάρχει και άλλη επικοινωνία ώστε να συνδέεσαι με τον άλλον σε όλα τα επίπεδα» είπε και εξήγησε ότι χάρη στη συμβίωση με τη σύντροφό του κάνει ψυχοθεραπεία.

Σε συνέντευξή του με το Monopoli.gr, ο ηθοποιός είχε αναφέρει για το πώς αντιμετώπισε ρατσιστικά περιστατικά: “Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που δεν βίωσα τόσο ακραία περιστατικά ρατσισμού ώστε να με στιγματίσουν. Όσα κρούσματα είχα στο σχολείο με έμαθαν να υπερασπίζομαι τον τόπο καταγωγής μου και να μην νιώθω μειονεκτικά. Στη τωρινή ζωή μου λειτουργούν ως εμπειρίες για την μελέτη και την κατανόηση του προβλήματος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜιχάλης Σαράντης: Ο Συρανό, στη δική μου ψυχή, είναι η αντίσταση σε καθετί σκοτεινό12.09.2018

Ο Κώστας Νικούλι, αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση Ulster American, σε σκηνοθεσία Μανώλη Δούνια, που ανεβαίνει κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Αθηνά.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b