MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Matt LeBlanc και Courteney Cox αποχαιρετούν τον Matthew Perry, με τον πιο συγκινητικό τρόπο

Ο Ματ Λεμπλάνκ και η Κόρτνεϊ Κοξ, ήταν εκείνοι που ένιωσαν έτοιμοι να αποχαιρετήσουν δημόσια και επισήμως τον στενό τους συνεργάτη και φίλο, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Monopoli Team

Η είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι στις 28 Οκτωβρίου βύθισε στο πένθος τον κόσμο παγκοσμίως, ενώ οι ακριβείς αιτίες που οδήγησαν στον θάνατο του παραμένουν άγνωστες. Τα «Φιλαράκια» ήταν εκεί στη κηδεία του ηθοποιού στο Λος Άντζελες, συντετριμμένοι, διατηρώντας παράλληλα τη σιωπή τους στα social media.

«Έχουμε ακόμη πολλά να πούμε για τον Μάθιου Πέρι, αλλά αυτό θα γίνει όταν νιώσουμε έτοιμοι», είχαν δηλώσει σε μια κοινή ανακοίνωση για τον θάνατο του ηθοποιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMattman: Το τελευταίο φιλόδοξο πρότζεκτ του Matthew Perry που δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ12.09.2018

Ο Ματ Λεμπλάνκ και η Κόρτνεϊ Κοξ, ήταν εκείνοι που ένιωσαν έτοιμοι να αποχαιρετήσουν δημόσια και επισήμως τον στενό τους συνεργάτη και φίλο, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς: «Όταν δουλεύεις με κάποιον τόσο στενά όσο εγώ με τον Μάθιου, υπάρχουν χιλιάδες στιγμές που θα ήθελες να μοιραστείς. Προς το παρόν, αυτή είναι μία από τις αγαπημένες μου» είπε η Κόρτνεϊ Κοξ και ανάρτησε την κλασική σκηνή από το Λονδίνο, που κάνουν σεξ για πρώτη φορά.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b