MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Mattman: Το τελευταίο φιλόδοξο πρότζεκτ του Matthew Perry που δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ

O εκλιπών ηθοποιός ήθελε να κάνει ένα ημι-αυτοβιογραφικό πρότζεκτ, με τον ίδιο ως ένα είδους υπερήρωα και σκηνοθέτη τον Adam McKay του «Don’t Look Up». Ο τίτλος αυτού «Mattman».

Monopoli Team

Ο Matthew Perry σχεδίαζε ένα αρκετά φιλόδοξο comeback πριν από τον τραγικό θάνατό του: Ένα υπερηρωικό έργο εμπνευσμένο από τη ζωή και την καριέρα του.

Ο Adam McKay, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης πίσω από ταινίες όπως το «Anchorman» και το «The Big Short», αποκάλυψε σε νέα συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter ότι συζήτησε την ιδέα ενός πιθναού πρότζεκτ, το “Mattman”, με τον εκλιπόντα πρωταγωνιστή των Friends ενώ δούλευε μαζί του στο «Don’t Look Up».

«Πρόκειται για αυτόν τον τύπο», δήλωσε ο McKay, «Θα τον αναγνωρίζατε. Το όνομά του είναι Ματ, είναι πολύ διάσημος και γύρω στα 50. Η ζωή του είναι λίγο μπερδεμένη. Είναι χαμένος. Ξαφνικά ένας μακρινός συγγενής πεθαίνει και του αφήνει 2 δισεκατομμύρια δολάρια – και τα χρησιμοποιεί [αυτά] για να γίνει σούπερ ήρωας».

Ο McKay δήλωσε ότι ο Perry οραματίστηκε τον εαυτό του στον πρωταγωνιστικό ρόλο, κάτι που είναι λογικό, δεδομένου του παραλληλισμού του χαρακτήρα με τη ζωή του ίδιου του ηθοποιού. Είπε, επίσης, ότι ο Perry δεν ήταν σίγουρος αν το έργο θα έπρεπε να γίνει ταινία ή τηλεοπτική σειρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα Φιλαράκια: 10 (όντως) άγνωστα facts για τη σειρά-φαινόμενο των 90s12.09.2018

Ο McKay παραδέχτηκε ότι δεν ενθουσιάστηκε αμέσως με την ιδέα, αλλά παρατήρησε μια ευαλωτότητα σε αυτήν που τη θαύμασε. «Κάθε ιδέα για μια ταινία είναι σαν να σου εκμυστηρεύεται  κάποιος το όνειρό του», είπε ο McKay. «Και προφανώς υπάρχει ένα νόημα πίσω από αυτό. Και όταν άκουσα αυτή την ιδέα, είπα: “Ω, είναι ενδιαφέρουσα”».

Ο σκηνοθέτης του «Vice» απάντησε με μια πιο προσγειωμένη πρόταση:

«Η ιδέα μου ήταν απλώς να κάνω μια σειρά για το πώς είναι να είσαι αυτός ο απίστευτα δημοφιλής, γνωστός τηλεοπτικός τύπος που αντιμετωπίζει τον εθισμό… μια μυθοπλαστική εκδοχή αυτού με το οποίο έχεις παλέψει, είπε ο McKay. «Η ιδέα ότι όπου κι αν πας, ο κόσμος φωνάζει τις ατάκες σου, σε συνδυασμό με τον εθισμό, το πώς αυτός είναι, όταν όλοι σε βλέπουν μέσα από την οπτική αυτής της χαρούμενης, φωτεινής, πολύχρωμης σειράς. Και εν τω μεταξύ, είσαι ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει πραγματικό εθισμό, πραγματικό πόνο. Θα μπορούσε να είναι μια απίστευτη σειρά . Θα μπορούσε να είναι πραγματικά αστεία. Θα μπορούσε πραγματικά να επηρεάσει τις ζωές των ανθρώπων».

Ο McKay πίστευε ότι ένα τέτοιο πρότζεκτ θα μπορούσε να βρει κοινό. «Ο κόσμος έχει αλλάξει. Θα μπορούσατε πραγματικά να κάνετε αυτή τη σειρά τώρα», είπε, «Πριν από δέκα χρόνια, οι άνθρωποι θα έλεγαν ότι είσαι τρελός. Αλλά τώρα οι άνθρωποι μπορούν να είναι πιο ειλικρινείς για τα θέματα ψυχικής υγείας τους, τα θέματα εθισμού τους, και αυτό είναι κάπως υπέροχο».

Το πρότζεκτ δεν υλοποιήθηκε ποτέ, επειδή ο Perry δεν ενδιαφέρθηκε για την εναλλακτική εκδοχή του McKay. «Και δεν είναι το είδος της ιδέας που σπρώχνεις σε κάποιον», δήλωσε ο McKay. «Οπότε είπα, ‘Εντάξει’».

Η συνεργασία με τον Perry στο Don’t Look Up

Αυτές οι συζητήσεις έγιναν στο πλατό του «Don’t Look Up», στο οποίο ο McKay είχε επιλέξει τον Perry για έναν μικρό ρόλο. Δυστυχώς, ο Perry γύρισε μόνο μία σκηνή στην ταινία πριν πετάξει στην Ελβετία για να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Μάθιου Πέρι ήθελε να τον θυμόμαστε ως κάποιον που έζησε καλά και βοήθησε τους ανθρώπους12.09.2018

«Τον θέλαμε στην ταινία -είναι πολύ ταλαντούχος- και ελπίζαμε, επίσης, ότι θα μπορούσε να είναι ένα μικρό στήριγμα για να ξαναβρεί κάποιο βαθμό εργασιακού ρυθμού, ώστε να του θυμίσουμε πόσο καλός ήταν», θυμάται ο McKay. «Είχε επιστρέψει και ήμουν πολύ ενθουσιασμένος για τη συνεργασία μας».

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b