MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

Για την Semiology “Sustainable is the New Black” – Η νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας

Για τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας η Semiology oραματίζεται ρούχα που αγκαλιάζουν και ζεσταίνουν τρυφερά το σώμα χαρίζοντας δύναμη στην κάθε γυναίκα, ώστε να είναι σε ενδυματολογική ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή.

Monopoli Team

Ο δυναμισμός των εργαζόμενων γυναικών της δεκαετίας του ‘40 έρχεται στο προσκήνιο και συναντά το νέο-ανδρόγυνο sleek στυλ, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει μία αίσθηση διάχυτου ρομαντισμού και ρετρό glamour. Τοtal black, πλούσιο κυπαρισσί και γήινες παλέτες με ζεστά χρώματα του χειμώνα συνδυάζονται αρμονικά με πινελιές από παστέλ.

Βασικός άξονας της συλλογής Semiology είναι η βιωσιμότητα, χωρίς να γίνεται βαρετή ή σοβαροφανής. Διαχρονικά σχέδια που μπορεί να φορεθούν ξανά και ξανά με διαφορετικούς τρόπους. Ζεστά, άνετα υφάσματα από φιλικά προς το δέρμα φυσικά υλικά, οικολογική γούνα και οικολογικό δέρμα, μουσελίνες με γεωμετρικά και animal print pattern, πανωφόρια με κεντητά μοτίβα και ο αναπάντεχος συνδυασμός pied de poule με fishbone…

Aπλικέ σχέδια από δαντέλα, μοναδικά εμπνευσμένα floral τυπώματα, παλτό με λαμπερά patches, βελούδινα φορέματα, soleil φούστες, εντυπωσιακά κομμάτια από απαλή παγιέτα, βραδινά αξεσουάρ και tailored κοστούμια που συνδυάζονται με mesh tops δίνουν την ευκαιρία για διαρκή εξερεύνηση του layering.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕφαρμόζοντας τις πρακτικές της βιωσιμότητας για ένα υποσχόμενο μέλλον12.09.2018

Όπως πάντα, η Semiology σχεδιάζει εννέα συλλογές κάθε σεζόν, έτσι ώστε να καλύπτει τους τρεις βασικούς γυναικείους σωματότυπους για τρία απαραίτητα lifestyle της σύγχρονης γυναίκας: business, casual και βραδινό.

Οι συλλογές διατίθενται στα 11 ομώνυμα καταστήματα σε Αθήνα, Λάρισα και Κρήτη, στο e-shop Semiology.gr και σε επιλεγμένο δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καταστήματα: 

Αθήνα (Πατήσια-Πλάκα-Σύνταγμα), Άνοιξη, Κηφισιά, Mαρούσι (Avenue Mall), Πειραιάς, Χαλάνδρι, Ηράκλειο Κρήτης, Λάρισα
www.semiology.gr

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b