MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Πώς να επιλέξεις το καλύτερο προϊόν καθαρισμού για τον δικό σου τύπο δέρματος

Υπάρχει το ιδανικό προϊόν καθαρισμού για κάθε ξεχωριστή ανάγκη δέρματος.

Monopoli Team

Κάθε τύπος δέρματος είναι ξεχωριστός και έχει τις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες τις οποίες πρέπει να καλύψουμε με την κατάλληλη φροντίδα. Σε μια ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης όλα ξεκινούν από τον καθαρισμό – ένας σωστός καθαρισμός, εξασφαλίζει ένα υγιές, ήρεμο και λαμπερό δέρμα, χωρίς ατέλειες.

Όπως συμβαίνει με όλες τις καλλυντικές συνθέσεις, κάθε προϊόν δημιουργείται για να φροντίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια συγκεκριμένη ανάγκη και να περιποιηθεί κατάλληλα έναν συγκεκριμένο τύπο δέρματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛεμφικό μασάζ προσώπου: Τo τελετουργικό ομορφιάς που λατρεύουν οι stars και τα τεράστια οφέλη του12.09.2018

Clay

Ιδανικό για: Λιπαρό δέρμα

Πιθανότατα είσαι εξοικειωμένη με τα προϊόντα που έχουν βάση την άργιλο και γνωρίζεις μερικά από τα μεγαλύτερα οφέλη της στην περιποίησης της επιδερμίδας. Η άργιλος είναι ένα δημοφιλές συστατικό επειδή απορροφά το σμήγμα και έχει αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Ανάλογα με τη σύνθεση του προϊόντος, η άργιλος μπορεί να στεγνώσει αρκετά ένα ήδη ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα. Ως εκ τούτου, αποτελεί την ιδανική επιλογή για το λιπαρό δέρμα.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b