MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ελένη Καστάνη: «Οι ηθοποιοί δεν βγάζουμε ποτέ χρήματα – Στην τηλεόραση έχει τύχει να καλοπληρωθώ» (vid)

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα χρήματα που έχει κερδίσει από την υποκριτική και ειδικότερα από τις τηλεοπτικές της δουλειές.

Monopoli Team

«Προκοπή έχω κάνει, αλλά χρήματα δεν έχω βγάλει. Οι ηθοποιοί δεν βγάζουμε ποτέ χρήματα, τουλάχιστον σαν τους τραγουδιστές, όπως μπορεί να φαντάζονται κάποιοι. Βεβαίως πρόλαβα τις καλοπληρωμένες δουλειές στην τηλεόραση και έχει τύχει να καλοπληρωθώ κιόλας. Το θέμα είναι ότι για εμάς τους ηθοποιούς είναι τόσο ρευστή η δουλειά μας, δουλεύουμε κάποιους συγκεκριμένους μήνες και κάποιους άλλους δεν δουλεύουμε. Όσο δεν δουλεύεις, τρως από τα έτοιμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Καστάνη.

Και συνέχισε λέγοντας: «Τουλάχιστον εγώ έκανα μια επιλογή στις δουλειές που έκανα. Ποτέ δεν έκανα στην τηλεόραση ό,τι μου έλεγαν και το ήξεραν ότι μπορεί να μην δεχτεί η Ελένη. Έκανα επιλογές και αυτό σε κρατάει σε διάρκεια».

Επιπλέον, σχολίασε την περίοδο που συμμετείχε σε τηλεοπτική εκπομπή, μια περίοδο που σύμφωνα με την ίδια της έκανε καλό. «Αν είχα μια ενδιαφέρουσα πρόταση, μπορεί να το δοκίμαζα ξανά. Εμείς οι ηθοποιοί δεν σημαίνει ότι μπορούμε να τα κάνουμε όλα, ούτε όσοι δεν είναι ηθοποιοί μπορούν να κάνουν τους ηθοποιούς». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒάσια Χρονοπούλου: Για τον χώρο του θεάτρου, οι γυναίκες δεν είμαστε για τα σοβαρά και τα «μεγάλα»12.09.2018

Η Ελένη Καστάνη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το έκτο πάτωμα», η οποία θα παρουσιάζεται μέχρι την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 στο Θέατρο Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Βάλαρης.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b