MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Η Χάρις Αλεξίου στο «Watch Next» της COSMOTE TV

Την Χάρις Αλεξίου υποδέχεται απόψε (Παρασκευή 3/11) στις 20.00 η εκπομπή «Watch Next» της COSMOTE TV με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Monopoli Team

Την Χάρις Αλεξίου υποδέχεται απόψε στις 20.00 (Παρασκευή 3/11, COSMOTE CINEMA 1HD & Youtube κανάλι COSMOTE TV) η κινηματογραφική εκπομπή «Watch Next» της COSMOTE TV με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Η σπουδαία καλλιτέχνιδα, μιλά για την καινούρια της καριέρα ως ηθοποιός, αλλά και για την παρουσία της ως πρέσβειρα της Αγοράς, στο 64ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, στο οποίο η COSMOTE TV είναι Μεγάλος Χορηγός. Η Χάρις Αλεξίου αποκαλύπτει, επίσης, την αγάπη που τρέφει για το σινεμά και για τους νέους, ενώ μοιράζεται άγνωστες ιστορίες της διαχρονικής σχέσης της με την υποκριτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Ο Μεγάλος Χορηγός του 64ου ΦΚΘ ετοιμάζει ειδική προβολή για τις “17 Κλωστές” με ελεύθερη είσοδο12.09.2018

Στο στούντιο της COSMOTE TV θα βρίσκεται και ο Ορέστης Ανδρεαδάκης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, ο οποίος θα προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για τη φετινή διοργάνωση.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο Μάκης Παπασημακόπουλος και η Ιωσηφίνα Γριβέα θα σχολιάσουν, όπως κάθε εβδομάδα, την κινηματογραφική επικαιρότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ 5η σεζόν του Fargo + 11 ακόμα σειρές που έρχονται τον Νοέμβριο στην COSMOTE TV12.09.2018

Μετά την προβολή του στο COSMOTE CINEMA 1HD, κάθε επεισόδιο του «Watch Next» θα είναι διαθέσιμο on demand, για θέαση οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή, μέσα από τη streaming υπηρεσία της COSMOTE TV.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b