MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Πάολα και Νίκος Μακρόπουλος στο Fever

Η Πάολα και ο Νίκος Μακρόπουλος, μαζί με τον FY, είναι έτοιμοι να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ανατρέψουν τα δεδομένα της διασκέδασης στην πόλη και στο Fever.

Monopoli Team

Τον χειμώνα φέτος, η Αθήνα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει μια εκρηκτική συνεργασία, υποσχόμενη να μάς χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία. Φέτος το Fever, ένα από τα πιο διάσημα νυχτερινά κέντρα της πόλης, επιστρέφει δυναμικά, συνεργαζόμενο με ένα ντουέτο μοναδικών καλλιτεχνών.

Στη σκηνή αυτού του θρυλικού κέντρου, θα συναντήσετε την αγαπημένη Πάολα, η οποία έχει καταφέρει να μας συναρπάσει με τον χαρακτηριστικό της ήχο εδώ και δεκαοκτώ χρόνια. Από το ντεμπούτο της το 2005 με τον δίσκο “Αθόρυβα”, έχει ανέβει στις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, συνεργαζόμενη με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Φέτος, επανέρχεται στο Fever για να μάς χαρίσει ακόμα περισσότερες στιγμές διασκέδασης, συνοδευόμενη από τον Νίκο Μακρόπουλο. Ο Νίκος Μακρόπουλος, από την πλευρά του, γιορτάζει τα 30 χρόνια της μουσικής πορείας του. Ξεκίνησε να τραγουδάει σε μπουζούκια το 1994 και από τότε έχει κατακτήσει τις πίστες και τις καρδιές του κοινού με τον υπέροχο τρόπο που ερμηνεύει τα τραγούδια. Φέτος, συναντά την Πάολα στο Fever για μια συνεργασία που αναμένεται να μάς συναρπάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου στο Barbarella Athens12.09.2018

Fever Χειμώνας 2024

Αυτό το ντουέτο θα μάς χαρίσει ένα πρόγραμμα γεμάτο με τις μεγαλύτερες και πιο αγαπημένες επιτυχίες τους, δημιουργώντας μια αξέχαστη νυχτερινή εμπειρία. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το κοινό του Fever θα ζήσει μοναδικές στιγμές. Ωστόσο, η εμπειρία διασκέδασης στο Fever δεν περιορίζεται μόνο στη συνεργασία της Πάολας και του Νίκου Μακρόπουλου. Φέτος, το κέντρο φέρνει στη σκηνή τον FY, ο οποίος θα ανοίξει το πρόγραμμα με τον μοναδικό του ρυθμό και ενέργεια. Ο FY είναι γνωστός για τον νεανικό ήχο του και τον τρόπο με τον οποίο συνδυάζει διάφορα μουσικά είδη, δημιουργώντας έναν εκρηκτικό μουσικό μείγμα. Αυτή η ποικιλία στο πρόγραμμα υπόσχεται να καλύψει κάθε γούστο, καθώς ο FY θα προσφέρει ένα φρέσκο και νεανικό ξεκίνημα, προετοιμάζοντας το κοινό για μια νύχτα γεμάτη μουσική και χορό.

Η επιστροφή του Fever τον χειμώνα του 2024 υπόσχεται να είναι μια αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης για τους λάτρεις της μουσικής και του χορού. Οι Πάολα και Νίκος Μακρόπουλος, μαζί με τον FY, είναι έτοιμοι να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ανατρέψουν τα δεδομένα της διασκέδασης στην πόλη.

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b