MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου στο Barbarella Athens

Κάθε Τετάρτη και Σάββατο, η πόλη φωτίζεται από τη λάμψη του ολοκαίνουριου Barbarella στην Αθήνα, το οποίο φιλοξενεί τη συνεργασία του Λευτέρη Πανταζή, της Έλλης Κοκκίνου και του Γιάννη Γρόση.

Monopoli Team

Η νυχτερινή ζωή της Αθήνας έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της διασκέδασης. Κάθε Τετάρτη και Σάββατο, η πόλη φωτίζεται από τη λάμψη του ολοκαίνουριου Barbarella στην Αθηνα, του διάσημου νυχτερινού μαγαζιού που μέχρι πρόσφατα ήταν προνόμιο μόνο της Θεσσαλονίκης. Αυτή η νέα προσθήκη στον νυχτερινό χάρτη της Αθήνας υπόσχεται να μάς ξεσηκώσει και να μάς ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο μουσική και διασκέδαση.

Το Barbarella Athens φιλοξενεί τη συνεργασία του εξαιρετικού ταλέντου του Λευτέρη Πανταζή, της σαγηνευτικής φωνής της Έλλης Κοκκίνου και της μουσικής ευαισθησίας του Γιάννη Γρόση.

Ο Λευτέρης Πανταζής στο Barbarella Athens

Ο Λευτέρης Πανταζής αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους εκπροσώπους της ελληνικής μουσικής σκηνής. Με περισσότερους από 40 δίσκους, εκ των οποίων 30 έχουν γίνει πλατινένιοι και χρυσοί, έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού. Το παρατσούκλι “ΛΕ.ΠΑ.” αγαπιέται από τους φίλους της μουσικής του και έχει γίνει συνώνυμο της διασκέδασης και της ποιότητας στον μουσικό χώρο.

Η Έλλη Κοκκίνου στο Barbarella Athens

Η Έλλη Κοκκίνου, με τη μαγευτική της φωνή και την εκρηκτική σκηνική παρουσία, έχει κατακτήσει τις κορυφές των ελληνικών charts. Με μια λαμπρή καριέρα που ξεκίνησε στη δεκαετία του ’90, έχει συνεργαστεί με τους καλύτερους της μουσικής σκηνής, όπως η Άννα Βίσση, η Δέσποινα Βανδή, ο Σάκης Ρουβάς και πολλοί άλλοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑO Γιώργος Γιαννιάς στο Voodoo Club12.09.2018

Ο Γιάννης Γρόσης στο Barbarella Athens

Ο Γιάννης Γρόσης, παρέα με τον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου, προσφέρει τη μουσική ευρηματικότητα και την ενέργεια που απαιτείται για να μεταμορφώσει τις νύχτες στο Barbarella Athens σε μοναδικές στιγμές ανεμελιάς και διασκέδασης.

Το Barbarella Athens ανοίγει τις πόρτες του στην Αθήνα, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να ζήσουν μια εμπειρία διασκέδασης που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Αυτό το μαγικό μέρος υπόσχεται να σας ταξιδέψει μέσα από τη μουσική και τη διασκέδαση και να κάνει κάθε επίσκεψη σας μια ξεχωριστή εμπειρία!

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b