MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΥΓΕΙΑ

Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας: Χρήσιμες διατροφικές συμβουλές για τους δρομείς

Στις 12 Νοεμβρίου ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας. Τι προτείνουν οι ειδικοί στους συμμετέχοντες.

Monopoli Team

Το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χρονιάς απέχει μόλις λίγες ημέρες. Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, που διοργανώνεται όπως κάθε χρόνο από τον ΣΕΓΑΣ, είναι εφέτος επετειακός, αφού γιορτάζει 40 χρόνια με συμμετοχές – ρεκόρ που ξεπερνούν τις 60.000.

Δυναμικό παρών στην εφετινή, ιστορική διοργάνωση, με πολλές δράσεις που θα προσφέρουν μια ακόμη πιο συναρπαστική εμπειρία σε όσους συμμετέχουν, θα δώσει και ο ΟΠΑΠ, που είναι ο Μεγάλος Χορηγός της κορυφαίας γιορτής του αθλητισμού για 13η χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ ορισμός της ευεξίας και πώς θα την κατακτήσουμε12.09.2018

Τα διατροφικά «ναι» και τα «όχι» λίγο πριν την εκκίνηση

Έντεκα ημέρες πριν την εκκίνηση του Αυθεντικού Μαραθωνίου, η Ειρήνη Μπαμπαρούτση, κλινική διαιτολόγος – αθλητική διατροφολόγος, διδάκτωρ του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών και διατροφολόγος της Εθνικής Ομάδας Στίβου, μοιράζεται, μέσω του ΣΕΓΑΣ, χρήσιμες διατροφικές συμβουλές για όλους τους δρομείς:

“Δύο με τρεις εβδομάδες πριν τον μαραθώνιο πρέπει να έχει σταθεροποιηθεί το βάρος σας. Δεν κάνουμε τις τελευταίες εβδομάδες μεγάλες αλλαγές στο βάρος για να μην έχουμε απώλεια δυνάμεων” αναφέρει για αρχή η διατροφολόγος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα οφέλη της διαφραγματικής αναπνοής που θα σου αλλάξουν τη ζωή12.09.2018

Περισσότερα από Διατροφή
VIMA_WEB3b