MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Θα πληρώνατε $10.000 για μία διανυκτέρευση στη μέση του πουθενά χωρίς ρεύμα και ανέσεις;

Πόσα θα πληρώνατε για να κοιμάστε στο ύπαιθρο, χωρίς ρεύμα ή ψυγείο, στη μέση του πουθενά, πίνοντας σκέτο νερό κάτω από τον καυτό ήλιο; Κάποιοι δίνουν έως και 10.000 δολάρια ανά διανυκτέρευση…

Monopoli Team

Ένας αχαρτογράφητος, καλά κρυμμένος θησαυρός

Ξεχάστε τις πολυτέλειες και τα 5στερα ξενοδοχεία που ικανοποιούν κάθε σας επιθυμία πριν καν την εκφράσετε. Η νέα πολυτέλεια που θέλει να σας μετατρέψει σε… πρωτόγονο εξερευνητή, ακούει στο όνομα ROCS Island Experience και λαμβάνει χώρα σε ένα νησί που δεν υπάρχει σε κανένα χάρτη, ούτε και σε τουριστικό οδηγό.

Το νησί Alfuros, ένα κομμάτι γης κοντά στο Εθνικό Πάρκο Komodo της Ινδονησίας είναι ένας αχαρτογράφητος, καλά κρυμμένος θησαυρός που μετατράπηκε σε πολυτελές resort χωρίς όμως να διαθέτει ούτε την παραμικρή πολυτέλεια. Μικρά δέντρα και θάμνοι, απόκρημνα βράχια και απόλυτη ερημιά συνθέτουν ένα εντελώς απομονωμένο τοπίο που προσελκύει όλο και περισσότερους επισκέπτες κάθε χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4 φθινοπωρινές μονοήμερες εκδρομές κοντά στην Αθήνα12.09.2018

Χωρίς ούτε καν τα στοιχειώδη

Και αν περιμένετε μια υπερπολυτελή σουίτα 5στερου ξενοδοχείου, καλύτερα να αλλάξετε προορισμό. Αντί για πουπουλένια παπλώματα και μαλακά μαξιλάρια, σας περιμένει μια υπαίθρια καλύβα από μπαμπού με δύο κρεβάτια με στέγη από καραβόπανο και ένα εξωτερικό ντους μαζί με την τουαλέτα.

Όσο για τις υπόλοιπες… πολυτέλειες; Ένας λάκκος για να ανάψετε φωτιά βρίσκεται στη διάθεσή σας, μια μικρή γεννήτρια για να φορτίσετε το κινητό σας σε περίπτωση ανάγκης, ενώ για wi-fi ούτε λόγος.

Σε περίπτωση έκτακτου προβλήματος υγείας; Καλή τύχη εύχονται οι δημιουργοί του ROCS Island καθώς το πλησιέστερο νοσοκομείο απέχει μισή ώρα με ταχύπλοο σκάφος ενώ στο νησί δεν μπορεί να προσγειωθεί ελικόπτερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠανέμορφες κυκλαδίτικες Χώρες που αξίζουν μία επίσκεψη και το φθινόπωρο12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b