MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Crown: Το trailer του πρώτου μέρους του 6ου κύκλου τα έχει όλα

Το πρώτο μέρος της τελευταία σεζόν κάνει πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου.

Monopoli Team

Το trailer για το πρώτο μέρος της τελευταίας σεζόν The Crown μόλις κυκλοφόρησε, και έχει ακριβώς αυτά που περίμενες.

Ο 6ος κύκλος της σειράς θα είναι χωρισμένος σε δύο μέρη: Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια, που θα ξεκινήσουν στις 16 Νοέμβρη, θα αφορούν στη σχέση της Νταϊάνα και του Ντόντι Φαγέντ, πριν το τραγικό δυστύχημα. Το δεύτερο μισό, θα αποτελείται από έξι επεισόδια. Θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Δεκέμβρη και θα μας μεταφέρει πίσω στο Παλάτι, όπου οι Πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ ξεκινούν να αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Crown: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τα νέα επεισόδια της έκτης σεζόν12.09.2018

Στο trailer, βλέπουμε την τρέλα των media, τον ρόλο που έπαιξαν στον θάνατο της Νταϊάνα και τη σχέση της βασιλικής οικογένειας με τον Τύπο, μετά το δυστύχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Μετά το “Crown” έρχεται μίνι σειρά για τον Τζον Κένεντι12.09.2018

Μιλώντας στο Variety, ο δημιουργός του The Crown, Πίτερ Μόργκαν, μίλησε για το φάντασμα της Νταϊάνα, το οποίο θα εμφανιζόταν στην τελευταία σεζόν. «Ποτέ δεν φανταζόμουν το φάντασμά της, με την παραδοσιακή έννοια», είπε. «Το φάντασμά της, ήταν εκείνη που συνέχισε να ζει στο μυαλό εκείνων που άφησε πίσω. Η Νταϊάνα ήταν μοναδική, και υποθέτω πως αυτό θα με ενέπνευσε να βρω έναν μοναδικό τρόπο να την παρουσιάσω. Της άξιζε ειδική μεταχείριση».

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b