MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Lonely Planet: Ελληνικό νησί-έκπληξη στους 50 κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως για το 2024

Το Lonely Planet ξεχώρισε ένα ελληνικό νησί στην κατηγορία «Προορισμοί με την καλύτερη αξία» για το 2024.

Monopoli Team

O διάσημος ταξιδιωτικός οδηγός Lonely Planet μόλις δημοσίευσε την ειδική έκδοση «Best in Travel 2024» με έναν κατάλογο προορισμών που ξεχώρισαν συνεργάτες του οδηγού και επιφανείς εκπρόσωποι της ταξιδιωτικής κοινότητας. Ο κατάλογος προτείνει 50 κορυφαίους προορισμούς χωρισμένους σε 5 κατηγορίες: Χώρες, Περιφέρειες, Πόλεις, Προορισμοί για βιώσιμα ταξίδια και Προορισμοί με την καλύτερη αξία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι 6 κορυφαίοι γαστρονομικοί προορισμοί του κόσμου για το 202312.09.2018

Ανάμεσα σε αυτούς τους προορισμούς βρίσκεται κι ένα ελληνικό νησί. Αυτή τη φορά όμως, δεν είναι η Μύκονος, ούτε η Σαντορίνη. Η έκπληξη της φετινής λίστας είναι η Ικαρία, η οποία φιγουράρει στην 7η θέση της κατηγορίας «Προορισμοί με την καλύτερη αξία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLonely Planet: Αυτοί είναι οι 10 καλύτεροι χειμερινοί προορισμοί στην Ευρώπη12.09.2018

Το Lonely Planet γράφει για την Ικαρία: «Το νησί της Ικαρίας σαγηνεύει με τα γαλαζοπράσινα νερά και την άγρια ομορφιά του, αλλά και με το ανεξάρτητο πνεύμα του, την κουλτούρα του και τα ξέφρενα πανηγύρια του. Το νησί πήρε το όνομά του από τον Ίκαρο, ο οποίος έπεσε στο πέλαγος αφού πέταξε πολύ κοντά στον ήλιο. Επίσης, ο μύθος υποστηρίζει ότι η Ικαρία ήταν η γενέτειρα του Διονύσου, θεού του κρασιού».

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b