MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Η πολύτιμη αξία του διπλού καθαρισμού στο skincare

Στο skincare γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο καθαρισμός της επιδερμίδας του προσώπου μας, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουμε ανακαλύψει την ανεκτίμητη αξία του double cleansing.

Monopoli Team

Ο διπλός καθαρισμός είναι το πιο βασικό step σε μια βραδινή ρουτίνα ομορφιάς

Στο skincare γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο καθαρισμός της επιδερμίδας του προσώπου μας, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουμε ανακαλύψει την ανεκτίμητη αξία του double cleansing. Ο διπλός καθαρισμός της επιδερμίδας του προσώπου είναι ένα τελετουργικό ομορφιάς που έχουμε δανειστεί από τις γυναίκες στην Ιαπωνία και την Κορέα. Λέγεται ότι είναι το μυστικό για το καθαρό δέρμα τους χωρίς ατέλειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα steps φροντίδας για μια άψογα ενυδατωμένη επιδερμίδα12.09.2018

Η ιδέα είναι απλή: η φάση του ντεμακιγιάζ χωρίζεται σε δύο στάδια. Πρώτα, με τη χρήση ενός ελαίου ντεμακιγιάζ ή ενός balm ντεμακιγιάζ και έπειτα ακολουθεί η χρήση ενός απαλού καθαριστικού με ενυδατική σύνθεση και αναζωογονητική υφή.

Μια προετοιμασία δύο σταδίων που είναι τελικά αρκετά συμπληρωματική αφού αφενός, το έλαιο απαλλάσσει το δέρμα από λιπαρές ουσίες που συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπως σωματίδια ρύπανσης, αντηλιακά φίλτρα, ιδρώτας, σκόνη μακιγιάζ ή σμήγμα και προάγει την οξυγόνωση του δέρματος. Από την άλλη, το καθαριστικό προστατεύει το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας ενώ παράλληλα απομακρύνει τυχόν υπολείμματα που έχουν «ξεφύγει» από την πρώτη φάση. Τέλος, το τελευταίο step αυτής της ιεροτελεστίας περιλαμβάνει τη χρήση μιας τονωτικής λοσιόν που ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα, προετοιμάζοντάς το για τη βραδινή ρουτίνα περιποίησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠοια είναι τα σημάδια της έλλειψης βιταμινών ή μετάλλων στα νύχια σου12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b