MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μίλτος Τεντόγλου: «Είμαι τεμπέλης, αλλά όταν έχει να κάνει με τον στίβο είμαι ‘στρατιώτης’» (vid)

Ο Μίλτος Τεντόγλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» και μίλησε για τον εαυτό του και τις συνήθειες που απολαμβάνει, εκτός από τον στίβο.

Monopoli Team

Στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» βρέθηκε καλεσμένος ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος, Μίλτος Τεντόγλου, και μίλησε με ειλικρίνεια στον Σταύρο Θεοδωράκη για όλα όσα αγαπάει και δεν σχετίζονται με τον στίβο. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση του με τα social meida, τον τρόπο που ξεκουράζεται, το αγαπημένο του μέρος στο σπίτι, ενώ παραδέχτηκε πως είναι…τεμπέλης!

Τα socil media και ο ελεύθερος χρόνος ενός…τεμπέλη

«Δεν μου αρέσουν τα social media, δεν ανεβάζω προσωπικές στιγμές στο Instagram και όσο μπορώ το αποφεύγω», εξομολογήθηκε στον Σταύρο Θεοδωράκη, ενώ συνέχισε λέγοντας πως δεν βγαίνει συχνά στην Αθήνα. «Βγαίνω σπάνια. Συνήθως για κανένα φαγητό ή κανένα σινεμά».

Όσο για το αγαπημένο του μέρος μέσα στο σπίτι, εκεί που απολαμβάνει να περνάει τον ελεύθερό του χρόνο, αυτό είναι το γραφείο του. «Το αγαπημένο μου μέρος είναι το γραφείο που έχω τον υπολογιστή, εκεί μου αρέσει πολύ, και μετά είναι το κρεβάτι. Είμαι τεμπέλης αλήθεια, και μου έχουν πει να μην τη λέω αυτή τη λέξη. Να μη λέω ότι είμαι τεμπέλης, αλλά είμαι ειλικρινής. Όταν μπαίνει μπροστά ο στίβος γίνομαι σοβαρός απότομα, στρατιώτης. Αλλά στην κανονική ζωή μου δεν είμαι έτσι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΥποψήφιος για κορυφαίος αθλητής στίβου της χρονιάς ο Τεντόγλου12.09.2018

Ο 25χρονος επιτυχημένος αθλητής, που στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο το 2020 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με άλμα στα 8,41 μ., αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πόσο προσγειωμένος είναι, με την αφοπλιστική του ειλικρίνεια να παραδίδει ένα σημαντικό μάθημα: Ακόμη κι αν είσαι τεμπέλης χρειάζεται να γίνεις στρατιώτης για να πετύχεις τους στόχους σου!

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b