MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Σε εγρήγορση οι αρχές της χώρας έναντι του κινδύνου τρομοκρατικών απειλών

Η ανησυχία ενισχύθηκε μετά το χθεσινό επεισόδιο στον Άγιο Παντελεήμονα.

Monopoli Team

Σε κατάσταση συναγερμού τελεί Ελλάδα και Ευρώπη λόγω των διαστάσεων που λαμβάνει ο πόλεμος στον Ισραήλ και του αντίκτυπου που προκαλεί στον δυτικό κόσμο, ενισχύοντας μέρα με τη μέρα, την ανησυχία για την εκδήλωση τρομοκρατικών επιθέσεων. Φαινόμενα που ήδη καταγράφηκαν με το χτύπημα στις Βρυξέλλες αλλά και στη Γαλλία, όπου τείνει να γίνουν «καθημερινότητα» οι απειλές για βόμβες σε γαλλικά αεροδρόμια ή σε άλλα σημαίνονται σημεία της χώρας, όπως συνέβη με το μουσείο του Λούβρου και στις Βερσαλλίες.

Οι φρικαλεότητες που προκάλεσε ο βομβαρδισμός στο νοσοκομείο της λωρίδας της Γάζας και η κλιμάκωση των επιχειρήσεων στην εμπόλεμη ζώνη, άλλαξε επί τα χείρω τον ρου των εξελίξεων εκτιμούν αρμόδιες πηγές στην Αθήνα και δεν κρύβουν την ανησυχία τους για την επόμενη ημέρα. Ανησυχία που ενισχύθηκε από το χθεσινό επεισόδιο στον Άγιο Παντελεήμονα επιβεβαιώνοντας την ορθότητα της απόφασης για αυξημένη εγρήγορση και ετοιμότητα όλων των αρμόδιων αρχών να δράσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή, αποτρέποντας κάθε απόπειρα που θα θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπατεώνες εξαπατούν πολίτες ότι τα Ελληνικά Ταχυδρομεία πουλούν ξεχασμένα δέματα12.09.2018

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, εγκαίρως και σύμφωνα με όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα, κυβέρνηση και αρμόδιοι φορείς έχουν καταρτίσει συγκεκριμένα επιχειρησιακά σχέδια αντιμετώπισης κάθε πιθανού σεναρίου και έχουν τεθεί σε συναγερμό όλες οι αρμόδιες αρχές, που εμπλέκονται με κάθε πτυχή της ασφάλειας της χώρας και των πολιτών της, η οποία δεν περιορίζεται μόνο στην αποτελεσματική φύλαξη των εξωτερικών της συνόρων, όπου έχουν ενταθεί και ενισχυθεί οι έλεγχοι καταγραφής και ταυτοποίησης όλων των εισερχόμενων αιτούντων άσυλο.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr. 

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b