MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

3 μπαρ της Αθήνας στα καλύτερα παγκοσμίως – Ποια είναι

Δεσπόζουσα και περίοπτη θέση στα παγκόσμια μπαρ σκηνή κατέχει η Ελλάδα, καθώς τρία αθηναϊκά μπαρ συγκαταλέγονται μεταξύ των 50 καλύτερων του κόσμου για το 2023.

Photo by Louis Hansel on Unsplash
Monopoli Team

Δεσπόζουσα και περίοπτη θέση στη παγκόσμια μπαρ σκηνή κατέχει η Ελλάδα, καθώς τρία αθηναϊκά μπαρ συγκαταλέγονται μεταξύ των 50 καλύτερων του κόσμου για το 2023, όπως ανακοίνωσε ο διεθνώς αναγνωρισμένος θεσμός The World’s 50 Best Bars.

Συνολικά, ανάμεσα στα 100 κορυφαία μπαρ του κόσμου, η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει πέντε μαγαζιά που αποτελούν πόλο έλξης για πλήθος ανθρώπων κατά τις νυχτερινές τους εξόδους που θέλουν να γευτούν εξαιρετικά κοκτέιλ και να περάσουν όμορφα τον χρόνο τους, διασκεδάζοντας σε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα με ωραία μουσική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού τρώμε καλό και οικονομικό sushi στην Αθήνα;12.09.2018

Απαστράπτον το Line

Αναλυτικότερα, στο top 50 συναντάμε πρώτα το Line στην Αθήνα που κατέκτησε την 12η θέση. «Μια πρώην γκαλερί τέχνης και τώρα μπαρ, το Line δημιουργεί ποτά που σε βάζουν σε σκέψεις και ενεργοποιούν τον εγκέφαλο. Τα πάντα, από τα αποστάγματα μέχρι τα σνακ με κύριο υλικό το ψωμί, παρασκευάζονται σπιτικά, με αποτέλεσμα να προσφέρει μια εμπειρία που αξίζει το σύντομο ταξίδι έξω από το κέντρο της Αθήνας. Ως το μπαρ με την υψηλότερη κατάταξη που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του, το Line είναι ο νικητής του London Essence Best New Opening Award 2023» σχολιάζεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑγαπημένα wine bars της Αθήνας γίνονται τα νέα στέκια του φθινοπώρου12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο Insider

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b