MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Πού τρώμε καλό και οικονομικό sushi στην Αθήνα;

Ας ανακαλύψουμε μαζί τα spots εκείνα που σερβίρουν ποιοτικά και, ταυτόχρονα, οικονομικά rolls, για όλους τους sushi lovers της παρέας.

Μαριαλενα Μάλλιου | 14.10.2023

Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο σε όλους τους sushi lovers εκεί έξω. Έχουμε καιρό να κάνουμε ένα θέμα για το που θα βρείτε το καλύτερο σούσι και έφτασε επιτέλους η στιγμή που θα ξαναμιλήσουμε για αυτό. Και, επειδή αγαπάμε το σούσι, αλλά ακόμα περισσότερο, αγαπάμε το καλό και οικονομικό σούσι, συγκεντρώσαμε κάποια μαγαζιά που έχουν ποιοτικά και, ταυτόχρονα, φθηνά rolls. Are you ready to roll?

Koi Sushi Bar

Αγαπημένο, κλασσικό και σταθερή, πλέον, αξία στο χώρο του σούσι, το Koi, εδώ και κάποια χρόνια, μας έχει συστήσει το ποιοτικό και φθηνό σούσι. Και, ενώ, για πολύ καιρό πιστεύαμε πως αυτά τα δύο δεν πήγαιναν μαζί, το Koi ήρθε για να μας διαψεύσει. Ένα street food σουσάδικο για όλες τις ώρες και τις διαθέσεις που προτείνουμε ανεπιφύλακτα.
Διεύθυνση: Απόλλωνος 1, Αθήνα 10557 (κεντρικό κατάστημα)
Τηλέφωνό: 2103211099

Microulee
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη microulee (@microulee)

Και παραμένουμε στο καλό και φθηνό σούσι και σε ένα μαγαζί που έχει γράψει τη δική του ιστορία στον χώρο του οικονομικού φαγητό και στο Microulee στα Εξάρχεια. Ένα θα πω… οι 8άδες των rolls ξεκινάνε από 4€. Ναι, κι εγώ δυσκολευόμουν να το πιστέψω στην αρχή, αλλά στο Microulee θα βρείτε, ίσως, το οικονομικότερο sushi της πόλης.
Διεύθυνση: Στουρνάρη 14, Αθήνα 10683
Τηλέφωνο: 2103800672

Shisan Sushi Bar

Ακόμα ένα hot spot για σούσι είναι το Shisan. Με το απόλυτο ασιατικό aesthetic και μεγάλη ποικιλία επιλογών, το Shisan είναι ένα από τα αγαπημένα μας μέρη για σούσι. Στο μαγαζί θα βρείτε τόσο τα κλασσικά rolls, όσο και πειραγμένες γεύσεις. Ενδεικτικά να αναφέρουμε μερικές από τις αγαπημένες μας “ιδιαίτερες” επιλογές, όπως το strawberry (με φράουλα, σολομό, αβοκάντο και spicy mayo), το mango (με magno, αβοκάντο, τηγανητή γαρίδα και σως ανανά) και το snow (με λαβράκι, mix βραστής γαρίδας με χυμό και ξύσμα λεμονιού, αβοκάντο, πίκλα από κρεμμύδι, mayo και φρέσκο κρεμμυδάκι). Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμάς μας άνοιξε ήδη η όρεξη!
Διεύθυνση: Καλαμιώτου 25, Αθήνα 10681 (κεντρικό κατάστημα)
Τηλέφωνο: 2103231230

[relart 1]

Akira Sushi Bar
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Akira | Sushi Bar & Cocktails (@akirasushibarofficial)

Ακόμη ένα ασιατικό διαμαντάκι που επιλέγουμε για το σούσι μας, το Akira έχει μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα και χορταστικά rolls. Θα σας πάω κατευθείαν σε μερικά από τα must mention, signature rolls του μαγαζιού και θα ξεκινήσω με το quinoa roll (με κινόα, τόνο, αβοκάντο, spicy mayo, ταρτάρ καβούρι και σάλτσα unagi) και το kani roll (με καβούρι tempura, ταρτάρ καβουριού, αβοκάντο, spicy mayo, σάλτσα kani και νιφάδες tempura). Όσο για τους λάτρεις των πιο spicy γεύσεων, προτείνουμε τα volcano roll (ένα fried roll με γαρίδες tempura, μαγιονέζα, sweet chili, σάλτσα tonkatsu και μαγιονέζα με κόκκινο tobiko) και το fire house roll (με τόνο, σπαράγγια tempura, sriracha αβοκάντο, πινάντικη μαγιονέζα και jalapenõ.
Διεύθυνση: Μ. Μπότσαρη 6-8, Ηλιούπολη 16342
Τηλέφωνο: 2109911022

Hachi&Co Sushi And Wok

Και κλείνουμε τις προτάσεις μας με μία νέα προσθήκη στον γαστρονομικό χάρτη της πόλης και με το Hatchi&Co. Στο μαγαζί μας περιμένει μία μεγάλη ποικιλία από rolls, σε πολύ καλές τιμές. Τα περισσότερα rolls του μαγαζιού είναι signature. Φυσικά, όπως και στα προηγούμενα μαγαζιά, θα σας πούμε μερικά από τα πιάτα του Hatchi&Co, που ξεχωρίζουμε και προτείνουμε. Ανάμεσα σε αυτά είναι το Salmon Pukei (με σολομό, σάλτσα chili, φρέσκο κρεμμυδάκι, μαγιονέζα και tobiko), το Crunchy Salmon (με καβούρι tempura, καψαλισμένο σολομό, τυρί κρέμα, τραγανά flakes από κρεμμύδι και σάλτσα teriyaki) και το Edmon (με σολομό, τόνο, καβούρι, τυρί κρέμα, spicy mayo, σάλτσα teriyaki και tobiko).
Διεύθυνση: Πλουτάρχου 21, Κολωνάκι 10675
Τηλέφωνο: 2107222072

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b