MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Ένας παρεξηγημένος σταρ με… μυστικά που δεν ήξερες

Τέσσερα απολαυστικά επεισόδια στο Netflix που αξίζουν κάθε λεπτό. Κυρίες και κύριοι, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Monopoli Team

Αν αγαπάς τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, πρέπει να δεις αυτό το ντοκιμαντέρ. Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο, πρέπει να δεις αυτό το ντοκιμαντέρ. Αν σου αρέσουν τα ντοκιμαντέρ, πρέπει να δεις, μάντεψε: Το ντοκιμαντέρ του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Συστάσεις για την καριέρα του Άγγλου δεν χρειάζονται, λίγο πολύ ούτε και για τη ζωή του. Παρόλα αυτά, άγνωστες ιστορίες, λεπτομέρειες και… σκάνδαλα θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και τα τέσσερα επεισόδια του Netflix περίπου μιας ώρας, θα περάσουν νεράκι.

Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί… Καθίστε αναπαυτικά, διαβάστε το παρακάτω κείμενο και ύστερα ανοίξτε την τηλεόρασή σας να δείτε τον αξεπέραστο κύριο Ντέιβιντ Μπέκαμ!

«Το σουτ»

Το περιβόητο γκολ του Μπέκαμ από το κέντρο με το οποίο συστήθηκε στο ποδόσφαιρο! Όπως είπαμε και νωρίτερα, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για την καριέρα του Άγγλου, ωστόσο είναι ωραίο να ακούς ιστορίες μέσα από τα χείλη του ίδιου και τον γονιών του.

Η σχέση του με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, η αγάπη του για εκείνον και ο δεύτερός του πατέρας. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ «μεγαλώνει» τόσο ποδοσφαιρικά, όσο και ηλικιακά, με τους χορηγούς να σπεύδουν να τον υπογράψουν στην συνέχεια. Ο Φέργκιουσον από την άλλη πλευρά τον κρατάει προσγειωμένο, θέλοντας να τον κάνει να έχει το μυαλό του μόνο μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜπέκαμ: “Φέτος θα συμπληρωθούν 10 χρόνια από τότε που αποσύρθηκα – Πάντα σκεφτόμουν να κάνω ντοκιμαντέρ για τη ζωή μου”12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b