MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Έρχεται δεύτερο βιβλίο για τη ζωή της;

«Χρυσωρυχείο» είναι η ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς καθώς μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα και για ένα σίκουελ.

Monopoli Team

«Χρυσωρυχείο» φαίνεται πως είναι η ζωή της ποπ τραγουδίστριας, Μπρίτνεϊ Σπίαρς καθώς μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα και για ένα σίκουελ!

Ήδη, το βιβλίο με τίτλο The Woman In Me, που αποτελεί μια πρώτη συγγραφική προσπάθεια της σταρ, της απέφερε 15 εκατομμύρια δολάρια καθώς η συμφωνία με τον εκδοτικό οίκο ήταν να περιλαμβάνει πιπεράτες και αποκλειστικές λεπτομέρειες για τη συντηρητική οικογένειά της και την ανορθόδοξη ζωή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑWonka: Νέο trailer για το πολυαναμενόμενο μιούζικαλ με πρωταγωνιστή τον Timothée Chalamet12.09.2018

Ακόμη, δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία για τις πωλήσεις του βιβλίου αλλά από το συμβόλαιο αξίας 15 εκατ. δολαρίων (που ισούται με το 25% της περιουσίας της-που είναι συνολικά 60 εκατ. δολάρια) φαίνεται πως οι πωλήσεις αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία. Να σημειωθεί ωστόσο, πως για να δικαιολογήσει μια προκαταβολή εκατομμυρίων δολαρίων για ένα βιβλίο, η εκδοτική εταιρεία συνήθως αναμένει πωλήσεις άνω των 500.000 αντιτύπων.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSebastian Fitzek: 5 συναρπαστικά βιβλία για τους fans των ψυχολογικών θρίλερ12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b