MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Νίκος Ψαρράς: «Δεν ξέρω αν έχω το ταλέντο να παρουσιάσω μια εκπομπή»

O ηθοποιός που αυτή τη σεζόν μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ θεάτρου και τηλεόρασης, μιλά στην εκπομπή Breakfast@Star και μεταξύ άλλων σχολιάζει αν θα μπορούσε να παρουσιάσει ο ίδιος μια εκπομπή.

Φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή
Monopoli Team

Ο Νίκος Ψαρράς αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην υπερπαραγωγή του ANT1, «Η Μάγισσα», αλλά και στο θέατρο «Σκηνές από έναν γάμο» του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, που παρουσιάζεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Σχετικά με την συμμετοχή του στην πολλά υποσχόμενη σειρά του ΑΝΤ1, «Η Μάγισσα» ο ίδιος ανέφερε: «Είμαστε ακόμη σε γυρίσματα. Η σειρά θα έχει πολύ ενδιαφέρον και φοβερές ανατροπές συνέχεια».

«Με τα νούμερα δεν ασχολούμαστε, είναι περισσότερο δουλειά των καναλιών. Εμείς ασχολούμαστε πιο πολύ με το τι εισπράττουμε στον δρόμο. Και υπάρχει φοβερή αγάπη και γενναιοδωρία», σχολίασε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Μάγισσα: Τελικά ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας;12.09.2018

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν του έχει γίνει κάποια πρόταση να παρουσιάσει κάποια μουσική εκπομπή στην ΕΡΤ ο ίδιος απάντησε αρνητικά, ενώ σχολίασε πώς δεν ξέρει αν θα τα κατάφερνε γενικά σε έναν τέτοιο ρόλο. «Δεν μου έγινε ποτέ πρόταση από την ΕΡΤ. Η παρουσίαση θέλει κι αυτή ταλέντο, το οποίο είτε το έχεις είτε δεν το έχεις. Δεν ξέρω αν το έχω».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Monopoli.gr και στη Στέλλα Χαραμή, είχε αναφέρει: «Δεν αρέσω σε όλους και είναι λογικό. Προσπαθώ να φοράω τα καλά μου όταν βγαίνω στη σκηνή αλλά δεν μπορώ να πείσω τους πάντες γι’ αυτό. Για κάποιους μπορεί να μην είμαι καλός ηθοποιός ή να είμαι ξενέρωτος».

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b