MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Backstage Stories με τον Αναστάση Ροϊλό (video)

Σε μια μίνι απόδραση από τον πυκνό αστικό ιστό, συναντήσαμε τον Αναστάση Ροϊλό για το νέο Αrt meets Fashion, στον Βοτανικό Κήπο Διομήδους, μια καταπράσινη όαση λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας.

Ανάμεσα σε σκιερά μονοπάτια, αιωνόβια δέντρα και περισσότερα από 2.500 είδη φυτών από κάθε γωνιά του κόσμου, ο Βοτανικός Κήπος Ιουλίας και Αλεξάνδρου Ν. Διομήδους στο Χαϊδάρι μοιάζει με έναν μικρό φυσικό παράδεισο, σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας.

Ως ο μεγαλύτερος βοτανικός κήπος της Ελλάδας και της Ανατολικής Μεσογείου, δεν αποτελεί μόνο έναν σημαντικό χώρο έρευνας και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, αλλά και έναν ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν μια ανάσα ηρεμίας μέσα στη φύση, χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθούν ιδιαίτερα από την πόλη.

 

 

Η φύση ως σκηνικό

Ανάμεσα στις πυκνές φυλλωσιές, τις καλαμιές και τα μονοπάτια λουσμένα στο καλοκαιρινό φως, βρήκαμε το ιδανικό σκηνικό για τη νέα φωτογράφιση του Art meets Fashion. Ένα φυσικό τοπίο που ανέδειξε ιδανικά το concept της φωτογραφίσης: μια καλοκαιρινή βόλτα στη φύση, όπου η διαχρονική αισθητική συναντά τη χαλαρότητα και την ανεπιτήδευτη κομψότητα που επιβάλλει η εποχή.

Με αφορμή την τρίτη του κάθοδο στο αργολικό κοίλον – έντεκα χρόνια μετά το ντεμπούτο του εκεί – με τους «Πέρσες» του Χρήστου Θεοδωρίδη, συναντήσαμε τον Αναστάση Ροϊλό και κάναμε μαζί του ένα μικρό pause από την καθημερινότητα. Για λίγο, μακριά από τη θεατρική σκηνή, ο ηθοποιός περπάτησε στα μονοπάτια του κήπου, αφήνοντας το καταπράσινο τοπίο να γίνει το ιδανικό φόντο για τον φακό.

Τα ρούχα της φωτογράφισης είναι THE BOSTONIANS

Η ανεπιτήδευτη πλευρά της κομψότητας

Το styling ακολούθησε την ίδια φιλοσοφία. Λινά σύνολα, ανάλαφρα πουκάμισα, polo μπλούζες, βερμούδες, παντελόνια και καλοκαιρινά σακάκια της THE BOSTONIANS, συνδυασμένα με κατάλληλα αξεσουάρ, συνέθεσαν εμφανίσεις που ισορροπούν ανάμεσα στην άνεση, τη διαχρονική αισθητική και τη σύγχρονη κομψότητα.

Το αποτέλεσμα αποτύπωσε την αίσθηση μιας καλοκαιρινής απόδρασης μέσα στη φύση, όπου το στιλ συναντά την ηρεμία του τοπίου, λίγα μόλις λεπτά μακριά από τον παλμό της πόλης!

Τα γυαλιά της φωτογράφισης είναι PRIME OPTICS

Ομάδα παραγωγής

Art Director, Fashion Editor: Σίσσυ Σουβατζόγλου
Photographer: Κατερίνα Τσατσάνη
Production Director: Μάρη Τιγκαράκη
Hair Styling/ Μake up: Στέλλα Μαυροδή
Commercial team: Unique Era Agency
SOME: Μαρία Βαλτζάκη, Έλενα Μάτσα
Tα ρούχα της φωτογράφισης είναι THE BOSTONIANS
Γυαλιά: PRIME OPTICS
Kαπέλα: HAT SHOP
Ευχαριστούμε θερμά τον Βοτανικό Κήπο Διομήδους για τη φιλοξενία της φωτογράφισης
Περισσότερα από Longreads