MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Ο Γιατρός είναι ο πιο ενδιαφέρων ρόλος που έχω κάνει στην τηλεόραση»

«Ο Γιατρός», η καθηλωτική σειρά του Alpha, που είναι εμπνευσμένη από μία αληθινή ιστορία, έκανε πρεμιέρα χθες Κυριακή 1 Οκτωβρίου στον Αlpha.

Monopoli Team

«Είναι ο πιο ενδιαφέρων ρόλος που έχω κάνει στην τηλεόραση»

«Είναι μια ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα», λέει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος υποδύεται τον ομώνυμο ρόλο, τον Γιατρό, Αντρέα Βρεττό. «Υποδύομαι έναν σούπερ ντούπερ γιατρό, ο καλύτερος γιατρός στο είδος του στις διαγνώσεις, ο οποίος, ταυτόχρονα είναι αρκετά ψυχρός και αλαζονικός, κρατώντας μία απόσταση από τους ασθενείς του».

Έπειτα από μια απόπειρα δολοφονίας από τον πατέρα ενός ασθενούς, ο οποίος πέθανε στο νοσοκομείο, ο Ανδρέας ξυπνάει στο χειρουργείο ζωντανός αλλά έχοντας χάσει από τη μνήμη του τα τελευταία 12 χρόνια. «Μετά τον πυροβολισμό θα αρχίσει να ανακαλύπτει το παρελθόν του, και μαθαίνουμε κι εμείς μαζί με εκείνον τι έχει συμβεί στο παρελθόν του και τον οδήγησε να γίνει εκείνο το πρόσωπο που ήταν όταν πυροβολήθηκε. Δεν θα ήθελε ποτέ να γυρίσει σε αυτού του είδους τον χαρακτήρα που ήταν».

«Στο σχολείο, πριν αποφασίσω να γίνω ηθοποιός, ήθελα να γίνω γιατρός»

Ο Γιατρός, έχασε τα τελευταία 12 χρόνια από τη μνήμη του, αλλά του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία. «Από το 2019, τη χρονιά που εκτυλίσσεται η σειρά, γυρνάει στο 2007, τη χρονιά που θυμάται ότι είναι η προηγούμενη ζωή του. Οπότε έχουμε 2 γυναίκες, η μία εκ των οποίων είναι πρώην σύζυγός του, με την οποία έχουν χωρίσει, και μία άλλη που ήταν ο κρυφός του έρωτας και την οποία πλέον δεν αναγνωρίζει» εξηγεί και προσθέτει: «Είναι ο πιο ενδιαφέρων ρόλος που έχω κάνει στην τηλεόραση».

Ο γιατρός για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη είναι το επάγγελμα που ήθελε να ακολουθήσει, πριν στραφεί στην υποκριτική. «Στο σχολείο, πριν αποφασίσω να γίνω ηθοποιός, ήθελα να γίνω γιατρός. Όχι μόνο δεν έγινα γιατρός αλλά έχω μια τάση λιποθυμίας όταν βλέπω το αίμα των άλλων». Ερμηνεύοντας τον Γιατρό στη σειρά «ένα από τα δύσκολα πράγματα που έπρεπε να κάνω ως ηθοποιός ήταν να μπορέσω να είμαι πειστικός σε όλες τις απίστευτες ιατρικές ορολογίες. Μπαίνω και μαθαίνω τι είναι το κάθε τι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Δήμητρα Σιγάλα μιλά για τον “Γιατρό”: «Ο Μαρκουλάκης είναι από τους καλύτερους Έλληνες ηθοποιούς»12.09.2018

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα από τη συνέντευξη των συντελεστών της σειράς:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:40.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b