MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

10 celebrities που είναι (πολύ) πλουσιότεροι από ό,τι νομίζουμε

Από τον “Mr Bean” μέχρι τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, αυτοί είναι μερικοί celebrities με περιουσίες που ξεπερνούν τα πολλά εκατομμύρια.

Monopoli Team

Προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους αλλά η φήμη και η περιουσία τους, «φωνάζουν». Ο λόγος για 10 celebrities, ορισμένους από τους οποίους κανείς δεν υποψιαζόταν πως συγκαταλέγονται στους δισεκατομμυριούχους του πλανήτη.

Στίβεν Σπίλμπεργκ: Ο «μάγος» του κινηματογραφικού φακού
– Αξία περιουσίας: 8 δισ. δολάρια

Σίγουρα δεν προκαλεί απορία το γεγονός ότι ο δημιουργός του θρυλικού «Ε.Τ.» και των «Κυνηγών της Χαμένης Κιβωτού» είναι κάτι παραπάνω από πλούσιος.

Ωστόσο, η καθώς η αποτίμησή του αγγίζει τα 8 δισ. δολάρια, αποτελεί φαινόμενο δίχως προηγούμενο για τη βιομηχανία του θεάματος. Ο πολυμήχανος Σπίλμπεργκ όμως, δεν επαναπαύεται. Τα προσεχή του σχέδια, περιλαμβάνουν τις ταινίες “Maestro”, “The Color Purple” και “The Fabelmans.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓρηγόρης Βαλτινός: «Το θέατρο είναι μία πολιτική πράξη – Έγινα αυτός που ήθελα μέσα απ’ το θέατρο»12.09.2018

Jay-Z: Ο κροίσος του hip-hop
– Αξία περιουσίας: 2 δισ. δολάρια

Γεννημένος με το όνομα Σον Κόρεϊ Κάρτερ, ο Jay-Z, έχει μια από τις πιο επιτυχημένες καριέρες στον χώρο του hip-hop. Όμως, οι δεκάδες άλλες δραστηριότητές του είναι και εκείνες που τον έχουν κάνει πάμπλουτο.

Ο Jay-Z δημιούργησε μια κοινοπραξία με το Live Nation με την ονομασία Roc Nation, ξεκίνησε τη σειρά ρούχων Rocawear και το στούντιο Roc-a-Fella Films.

Είναι επίσης ιδιοκτήτης του The 40/40 Club, του Roc Nation Sports — ενός τμήματος διαχείρισης αθλημάτων της Roc Nation που αντιπροσωπεύει τεράστια ονόματα όπως ο Κίρι Ιρβινγκ — και της υπηρεσίας ροής Tidal.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider

2

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b