MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: “Η Save a Greek Stray δεν “ανήκει” μόνο σε εμένα – Είναι ένα τεράστιο κίνημα”

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση μίλησε για την ακτιβιστική της δράση σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Μεγάλη Εικόνα.

Monopoli Team

Καλεσμένη στην Νίκη Λυμπεράκη και την πρεμιέρα της εκπομπής της, “Μεγάλη Εικόνα”, στο Mega, βρέθηκε τη Δευτέρα (02/10), η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση, η οποία παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τα σχολικά της χρόνια, τον πατέρα της, Νίκο Κούρκουλο, την μητρότητα, τα δύο της “βαριά” επώνυμα, αλλά και για τον βιγκανισμό και την ακτιβιστική της δράση.

“Η Save a Greek Stray είναι μια φιλοζωικη ΜΚΟ πυο ασχολείται με τα ζώα συντροφιάς” είπε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, ενώ ξεναγούσε την κάμερα της εκπομπής στα γραφεία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕριέττα Κούρκουλου Λάτση: Vegan σε έναν nonvegan κόσμο12.09.2018

“Την ξεκίνησα όταν ήμουν 15 χρονών, έφτιαξα τότε το πρώτο σαιτ. Είναι το πρώτο μου παιδί και τώρα έχει μεγαλώσει τόσο που αισθάνομαι ότι δεν ανήκει πια μόνο σε εμένα, αλλά σε ένα τεράστιο κίνημα και ένα τεράστιο αριθμό σταθερών υποστηρικτών – που πιστεύουν στο έργο μας, και όχι σε εμένα. Αν δεν ξέρουν ότι ανήκει σε εμένα ακόμα καλύτερα. Το θεωρώ επιτυχία”.

“Η αδικία είναι κάτι που με ενοχλεί πάρα πολύ, από μικρό παιδάκι, είτε αφορά ζώα είτε ανθρώπους. Και επειδή είμαι ένας άνθρωπος που έχει ενσυναίσθηση και με χτυπάει πολύ ψυχολοιγκά η αδικία είναι ένας τρόπος για εμένα να βγάλω το άχτι μου” απάντησε αργότερα στην ερώτηση της δημοσιογράφου για την επιλογή της να μιλά ανοιχτά για κοινωνικά ζητήματα.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση είναι ιδρύτρια και πρόεδρος του Save a Greek Stray, του A Promise to Animals, και πρόεδρος του Matilda Foundation.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 pet-friendly στέκια στην Αθήνα για να επισκεφθείς μαζί με το κατοικίδιό σου12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b