MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

5 pet-friendly στέκια στην Αθήνα για να επισκεφθείς μαζί με το κατοικίδιό σου

Πάμε να μιλήσουμε για 5 αγαπημένα pet-friendly μαγαζιά της Αθήνας, για να επισκεφθείτε μαζί με το ζωάκι σας.

Μαριαλενα Μάλλιου | 30.09.2023

Ένα από τα πλέον εκνευριστικά πράγματα που συμβαίνουν σε όσους από εμάς έχουμε κατοικίδια, είναι, πηγαίνοντάς τα βόλτα, να θέλουμε να κάτσουμε και για έναν καφέ και να διαπιστώνουμε -εκ των υστέρων συνήθως – ότι στο μαγαζί που επιλέξαμε «δεν επιτρέπονται τα ζωάκια». Με σκοπό να αποφύγουμε το να βρεθούμε σε μία τέτοια συνθήκη και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων που είναι κοντά (στις 4 Οκτωβρίου), αποφασίσαμε να κάνουμε ένα θέμα αφιερωμένο στους μικρούς μας φίλους και να σας μιλήσουμε για 5 αγαπημένα pet-friendly μαγαζιά της Αθήνας, για να επισκεφθείτε μαζί με το ζωάκι σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBurger Fest: Κάναμε μια “νόστιμη” βόλτα στον απόλυτο προορισμό των foodlovers12.09.2018

Πάμε, λοιπόν, να δούμε μαζί πού μπορείτε να φάτε και να πιείτε μαζί με το κατοικίδιό σας!

Bartesera
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bartesera (@bartesera_)

Ξεκινάμε με το αγαπημένο μας μαγαζί της οδού Κολοκοτρώνη, κρυμμένο στη Στοά Πραξιτέλους, και το Bartesera, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του τόσο για εμάς, όσο και για τους μικρούς μας φίλους. Σε ένα υπέροχο περιβάλλον, με φυτά, ξύλο και μία οροφή που ανοίγει και κλείνει ανάλογα τη διάθεση και τον καιρό, μπορούμε να απολαύσουμε τον καφέ, το φαγητό ή το ποτό μας, χωρίς να χρειαστεί να αφήσουμε τα ζωάκια μας στο σπίτι.
Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 25, Αθήνα 10562
Τηλέφωνο: 2103229805

Mimosa Neighborhood Bistro

Σε μία απόλυτα χαλαρή ατμόσφαιρα, και με το περιβάλλον να αποπνέει μία οικειότητα και μία ζεστασιά, το Mimosa Neighborhood Bistro είναι ακόμα ένα μέρος που επιτρέπει στα κατοικίδιά μας να μας συνοδεύσουν κατά τη διάρκεια του καφέ ή του φαγητού μας. Σε ένα υπέροχο, φωτεινό περιβάλλον, με μεγάλες τζαμαρίες (για να μπαίνει άπλετο φως), ζωντανά χρώματα και πολλά φυτά, στο Mimosa μπορείτε να περάσετε τα πρωινά, τα μεσημέρια ή τα απογεύματά σας παρέα με το ζωάκι σας.
Διεύθυνση: Εφέσου & Μουδανιών 26, Αθήνα 14341
Τηλέφωνο: 2102581027

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 ολοκαίνουρια μαγαζιά που θα γίνουν τα απόλυτα στέκια της νέας σεζόν12.09.2018

Third Place.

Και πάμε στο THIRD PLACE. και σε ένα μαγαζί φτιαγμένο για τους λάτρεις του καλού καφέ και του ήσυχου περιβάλλοντος. Ιδανικό για όσους θέλουν να διαβάσουν ή να δουλέψουν, το THIRD PLACE. επιτρέπει να συνδυάσεις την έξοδό σου για δουλειά με την παρέα του κατοικιδίου σου, ώστε να μη χρειάζεται να το αφήνεις πολλές ώρες μόνο του στο σπίτι, όταν θέλεις να βγεις έξω για δουλειά, διάβασμα, ή απλά για τον καφέ σου.
Διεύθυνση: Απόλλωνος 23Β, Αθήνα 10557
Τηλέφωνο: 2111824014

Ohh Boy
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OHH BOY (@ohhboy_ath)

Το Παγκράτι είναι μία περιοχή, όπου πολύ συχνά θα δεις κόσμο να βγάζει βόλτα τα σκυλάκια του, και, φυσικά δεν θα γινόταν να μην έχει pet-friendly μαγαζιά, που να εξυπηρετούν της ανάγκες της περιοχής. Εμείς θα μιλήσουμε για το Ohh Boy, ένα αγαπημένο brunch spot, με υπέροχα γλυκά και δροσερή αισθητική, που μεταξύ όλων των άλλων λόγων, για τους οποίους το έχουμε αγαπήσει, βρίσκεται και η pet-friendly διάθεσή του. Εκεί, όσοι έχετε βγει βόλτα με τα ζωάκια σας, μπορείτε να καθίσετε για πρωινό, μεσημεριανό ή γλυκό και να απολαύσετε τις υπέροχες φθινοπωρινές μέρες.
Διεύθυνση: Αρχελάου32, Αθήνα 11635
Τηλέφωνο: 2111838340

Μπλε Παπαγάλος

Και κλείνουμε τη λίστα μας με ακόμα ένα αγαπημένο και -εννοείται- pet friendly μαγαζί και τον Μπλε Παπαγάλο στο Μεταξουργείο. Με ρετρό διάθεση και μία φωτεινή, φιλόξενη αυλή, ο Μπλε Παπαγάλος είναι έτοιμος να φιλοξενήσει εμάς και το ζωάκι μας από νωρίς το πρωί, για καφέ και πρωινό, μέχρι το βράδυ για ποτό και…τσιμπολόγημα, σε ένα περιβάλλον ιδανικό για τους μικρούς μας φίλους!
Διεύθυνση: Λεωνίδου 31, Αθήνα 10436
Τηλέφωνο: 2110121099

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b