MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Το Ναυάγιο: Πώς γυρίστηκαν οι σκηνές μέσα στη θάλασσα και το κοινό στοιχείο με υπερπαραγωγές του Netflix

Η νέα παραγωγή του MEGA, «Το Ναυάγιο», έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 1 Οκτωβρίου με διπλό επεισόδιο και πέρα από το εξαιρετικό καστ και το συγκλονιστικό σενάριο, άφησε υποσχέσεις για ένα κινηματογραφικό υπερθέαμα διεθνών προδιαγραφών.

Monopoli Team

Το πλοίο «Φοίνιξ» βυθίζεται μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών σε μια κινηματογράφηση που δεν θυμίζει τίποτα από όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα στην ελληνική τηλεόραση. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, η παραγωγή του «Ναυαγίου» απευθύνθηκε σε μια ειδική ομάδα από το Cape Town με τεράστια πείρα σε γυρίσματα στο υγρό στοιχείο. Έτσι, το περασμένο διάστημα στην Ελλάδα βρέθηκε η Frog Team Squat (Marine Film Services).

H ομάδα παρέχει υπηρεσίες κινηματογράφησης στη θάλασσα και υποστήριξη υποβρύχιων καμερών στη διεθνή βιομηχανία του σινεμά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Το Ναυάγιο» έρχεται στο MEGA: Οι χαρακτήρες που συμπληρώνουν το παζλ12.09.2018

Πεζοναύτεςεκπαιδευτές καταδύσεωνδύτεςκαπετάνιοι και χειριστές υποβρύχιων καμερών ανέλαβαν να προετοιμάσουν τους πρωταγωνιστές της σειράς «Το Ναυάγιο» για τις συγκλονιστικές σκηνές κατά τη βύθιση του πλοίου «Φοίνιξ».

Οι Νοτιοαφρικάνοι εξπέρ των σκηνών δράσης στο «Ναυάγιο»

Η ειδική ομάδα έχει εργαστεί στο παρελθόν σε αντίστοιχα γυρίσματα στο νερό για μεγάλες παραγωγές του εξωτερικού. Πρόσφατα οι «βάτραχοι» από το Cape Town έδωσαν σάρκα και οστά στη live action μεταφορά του «One Piece», στο Netflix, που προκάλεσε κύματα ενθουσιασμού στους ανά τον κόσμο φανατικούς του ιαπωνικού μάνγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Το Ναυάγιο» έρχεται στο MEGA: Γνωρίστε τα πρόσωπα- κλειδιά στην εξιχνίαση της τραγωδίας12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b