MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

5 ολοκαίνουρια μαγαζιά που θα γίνουν τα απόλυτα στέκια της νέας σεζόν

Πάμε να δούμε 5 new entries στον γαστρονομικό χάρτη της πόλης που θα γίνουν τα αγαπημένα μας στέκια για τη νέα σεζόν.

Deos, @aboutfood.gr, © Άννα Μαρία Μπαρκονίκου
Deos, @aboutfood.gr, © Άννα Μαρία Μπαρκονίκου
author-image Μαριαλενα Μάλλιου

Ο Αύγουστος φτάνει στο τέλος του και πολλοί από εμάς έχουμε επιστρέψει στην πρωτεύουσα, μπαίνοντας πίσω στο πρόγραμμά μας. Και μαζί με το πρόγραμμά μας επιστρέφουμε στην καθημερινότητά μας, σε αγαπημένες συνήθειες και στέκια. Επειδή, όμως, πάντα μας αρέσει να “ξετρυπώνουμε” νέα μέρη για να πηγαίνουμε μόνοι ή με την παρέα μας, μέσα στο καλοκαίρι βρήκαμε 5 new entries στον γαστρονομικό χάρτη της πόλης, για να γίνουν τα νέα αγαπημένα μας στέκια για τη νέα σεζόν που έρχεται!

Deos
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DEOS (@deosathens)

Το νέο roof της πόλης, στεγασμένο στον 24ο όροφο του Πύργου Απόλλων στην Πανόρμου, ήταν αδύνατο να μην τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του, καθώς αποτελεί την ψηλότερη ταράτσα στην Αθήνα, σε ύψος 80 μέτρων, με υπέροχη θέα σε όλη την πόλη. Η αισθητική του Deos συνδυάζει τα minimal με τα comfort στοιχεία, σε ένα ιδιαίτερα φωτεινό περιβάλλον, που προσφέρεται τόσο για δουλειά, όσο και για έξοδο για φαγητό, αλλά και για ποτό.
Διεύθυνση: Λουΐζης Ριανκούρ 64, Αθήνα 11523
Τηλέφωνο: 2160045685

Peggy Sue
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peggy Sue ATH (@peggysue_ath)

To Peggy Sue άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά πριν από λίγους μήνες και ήδη έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα στέκια των νοτίων προαστίων. Η urban, δροσερή αισθητική του, σε συνδυασμό με το brunch μενού του -και πιο συγκεκριμένα θα αναφερθώ στο Jenga, την νέα γλυκιά πρόταση στις αυγοφέτες που έχει κατακτήσει την καρδιά των Αθηναίων, αλλά και του διαδικτύου με την ευφάνταστη παρουσίαση του- έχει τραβήξει την προσοχή μας. Ένα είναι σίγουρο, πως το Peggy Sue θα μας απασχολήσει σίγουρα τη νέα σεζόν.
Διεύθυνση: Σπαθάρη 2, Νέα Σμύρνη 17121
Τηλέφωνο: 2109325230

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠέντε πλατείες γίνονται αγαπημένα στέκια για το φετινό καλοκαίρι12.09.2018

Flaked Croissanterie

Παραμένουμε στη Νέα Σμύρνη και πάμε στην croissanterie της παρέας, το Flaked, που μας κρατάει συντροφιά τους τελευταίους μήνες με τις ευφάνταστες προτάσεις του και τις γευστικές επιλογές του. Γλυκά, αλλά και αλμυρά κρουασάν, με διάφορες γεμίσεις, όπως και κρουασάν με γέμιση παγωτό για τις ζεστές ημέρες που διανύουμε, όλες οι προτάσεις του μαγαζιού μας καλούν να τις δοκιμάσουμε. Σίγουρα ένα spot που θα επισκεφθούμε ξανά και ξανά και μέσα στη νέα σεζόν!
Διεύθυνση: 2ας Μαΐου 10, Νέα Σμύρνη 17121 & Ομήρου 67, Μοσχάτο 18345
Τηλέφωνο: 2109347705 & 2109427580

Στέπα
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΣΤΕΠΑ (@stepa_athens)

Και πάμε στα Εξάρχεια και σε ένα ακόμα μαγαζί, που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του και βρίσκεται ήδη στη λίστα μας με τα must visit μαγαζιά για τον Σεπτέμβρη. Ο λόγος για το Στέπα στην Ασκληπιού, ένα all day μαγαζί, με προτάσεις που ξεκινούν από το πρωί, με καφέ και brunch και φτάνουν μέχρι αργά το βράδυ, με φαγητό, αλλά και ποτό. Ατμοσφαιρικό περιβάλλον, χαμηλός φωτισμός, τραπεζάκια στον πεζόδρομο των Δερβενίων και μία ζεστή αύρα μας προσκαλούν να επισκεφθούμε τη Στέπα και -γιατί όχι- να εμπλουτίσουμε μα αυτήν τα στέκια μας!
Διεύθυνση: Ασκληπιού 61, Εξάρχεια 10680
Τηλέφωνο: 2103625552

Shake N’ Bake
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @shakenbake.ath

Μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, ειδικά για εμάς που μας αρέσει το τσουρέκι -θα καταλάβετε στην πορεία τη σύνδεση- το Shake N’ Bake άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές του καλοκαιριού και μας σύστησε το tsourekone: έναν κώνο από τσουρέκι με διάφορες γεμίσεις, τόσο γλυκές (με γεύσεις τιραμισού, cheesecake, κανέλλα κλπ.), όσο και αλμυρές (μοτσαρέλα, τσένταρ-μπέικον κλπ.). Σε μία cozy ατμόσφαιρα και ένα φωτεινό περιβάλλον, ποιος δεν θα ήθελε να δοκιμάσει τη νέα talk of the town γαστρονομική πρόταση του Shake N’ Bake;
Διεύθυνση: Ερατοσθένους 11, Αθήνα 11635
Τηλέφωνο: 2110011256

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4 μαγαζιά με νησιώτικο αέρα για… διακοπές στην Αθήνα12.09.2018

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω
VIMA_WEB3b