MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Ο διάβολος φοράει Prada»: 26,5 εκατ. δολάρια πουλήθηκε το σπίτι της ταινίας

Το αρχοντικό της Miranda Priestly στο Μανχάταν από την ταινία «The Devil Wears Prada» μόλις πουλήθηκε για 26,5 εκατ. δολάρια. Ο νέος ιδιοκτήτης παραμένει άγνωστος.

Monopoli Team

Το κομψό ακίνητο στο Upper East Side της Νέας Υόρκης, όπου υποτίθεται ότι έμενε η κεντρική ηρωίδα, Miranda Priestly (την ενσάρκωσε ιδανικά η Meryl Streep) στη μνημειώδη ταινία του 2006 «The Devil Wears Prada», μόλις πουλήθηκε σε έναν άγνωστο, μέχρι στιγμής, αγοραστή για 26,5 εκατ. δολάρια.

Η τιμή πώλησης είναι ακριβώς 1 εκατ. δολάρια χαμηλότερη από εκείνη που οι ιδιοκτήτες του -ο μεγιστάνας των hedge funds Craig Effron και η σύζυγός του Caryn- ζητούσαν τον Μάιο, όταν η κατοικία είχε αρχικά βγει στην αγορά. Παρόλη την «έκπτωση», το ποσό ξεπερνά κατά πολύ τα 8,8 εκατ. δολάρια που έδωσε το ζευγάρι για να το αποκτήσει.

Το ζεύγος Effron αγόρασε το αρχοντικό από ασβεστόλιθο και μάρμαρο πριν από 20 χρόνια, προτού στη συνέχεια στρατολογήσει τον σχεδιαστή Anthony Baratta για να προσαρμόσει τις εγκαταστάσεις στα προσωπικά τους γούστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Ο Γούντι Άλεν ξανά στο Παρίσι12.09.2018

Με πλάτος 6 μέτρα, η νεοϊταλική αναγεννησιακή δομή χτίστηκε στις αρχές του 1900 και φιλοτεχνήθηκε από τον αρχιτέκτονα Henry Allan Jacobs. Διαθέτει επτά υπνοδωμάτια και 10 μπάνια σε 1.115 τετραγωνικά μέτρα που μοιράζονται σε πέντε επίπεδα, όλα προσβάσιμα μέσω ασανσέρ ή μιας εκπληκτικής σπειροειδούς σκάλας. Υπάρχει επίσης ένα πλήρες υπόγειο με αίθουσα αναψυχής, καθώς και μια βεράντα στον τελευταίο όροφο με υδρομασάζ.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜπριζίτ Μπαρντό: Η Γαλλίδα σταρ και απόλυτο sex symbol γιορτάζει σήμερα τα 89 της12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b