MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πρεμιέρες: Ο Γούντι Άλεν ξανά στο Παρίσι

Σε ηλικία 88 ετών ο Γούντι Αλεν παρουσιάζει τη νέα του ταινία που γύρισε στο Παρίσι και βάζει τους πρωταγωνιστές να μιλούν αποκλειστικά στα γαλλικά.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Γυρίσματα της τύχης

Το φιλμ «Γυρίσματα της τύχης» που είναι το 50ο στην πλούσια καριέρα του αμερικανού σκηνοθέτη, αφορά σε μια ακόμη ερωτική ιστορία- ίδιας θεματικής με το «Matchpoint»- που έχει ως κεντρικό θέμα τον καταλυτικό ρόλο που παίζει η τύχη στις ζωές των ανθρώπων.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ο δημιουργός

Το φουτουριστικό sci- fi «Ο δημιουργός» του Γκάρεθ Εντουαρντς («Rogueone»)περιγράφει τον πόλεμο μεταξύ ανθρώπων και μηχανών σε ένα δυστοπικό μέλλον, όπου η τεχνητή νοημοσύνη των ρομπότ τα κάνει να συμπεριφέρονται σαν να είναι κανονικοί άνθρωποι.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Saw X

Έχει αρκετό ενδιαφέρον το σπλάτερ «Saw X» κυρίως επειδή μας παρουσιάζει την τραγική ιστορία που κρύβεται πίσω από τη μάσκα του σαδιστή δολοφόνου Jigsaw.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Μια αιωνιότητα και μια μέρα

Επανακυκλοφορεί στις αίθουσες το φιλμ που χάρισε στον Θεόδωρο Αγγελόπουλο το Χρυσό Φοίνικα. Ο λόγος για το «Μια αιωνιότητα και μια μέρα» με πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Γκανζ.
Αίθουσες προβολής

Άμλετ

Τέλος, η δεύτερη επανέκδοση της εβδομάδας είναι ο θρυλικός «Άμλετ» του σοβιετικού Γκριγκόρι Κόζιντσεφ, που για πολλούς αποτελεί την κορυφαία κινηματογραφική διασκευή του κλασικού σαιξπηρικού έργου.
Αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b