MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Μeteo: H Αττική ξανά στο επίκεντρο της κακοκαιρίας Elias – Πότε θα ξεκινήσουν τα έντονα φαινόμενα

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr/EAA, κατά τη διάρκεια της Πέμπτης 28/09 η κακοκαιρία θα συνεχιστεί (με φθίνουσα ένταση) κυρίως στην ανατολική και νότια ηπειρωτική χώρα, καθώς και σε νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου.

Monopoli Team

Πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες έχουν εκδηλωθεί μέχρι το πρωί της Πέμπτης 28/09 στη Βόρεια Εύβοια, όπου συνολικά από την Τετάρτη 27/09, 460 χιλιοστά. Πολύ μεγάλα ύψη βροχόπτωσης καταγράφονται εκ νέου και στην πόλη του Βόλου, ωστόσο λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί οι τοπικοί μετεωρολογικοί σταθμοί δε μεταδίδουν δεδομένα στο δίκτυο.

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr/EAA, κατά τη διάρκειας της Πέμπτης 28/09 η κακοκαιρία θα συνεχιστεί (με φθίνουσα ένταση) κυρίως στην ανατολική και νότια ηπειρωτική χώρα, καθώς και σε νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου.

Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα, αλλά μέχρι αργά το βράδυ θα σταματήσουν στις περισσότερες περιοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣε ποιες περιοχές της Θεσσαλίας, που έπληξε ο Daniel, είναι καλλιεργήσιμες οι εκτάσεις12.09.2018

Στις περιοχές όπου θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες συμπεριλαμβάνονται ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας. Τα φαινόμενα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα είναι τοπικά έντονα.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b