MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ξεκίνησαν οι αναδοχές και οι υιοθεσίες ζώων συντροφιάς στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας

Ξεκίνησαν οι αναδοχές και οι υιοθεσίες ζώων, τα οποία φέρουν ηλεκτρονική σήμανση (microchip), είναι εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα εσωτερικά και εξωτερικά και με συμβόλαιο υιοθεσίας.

Monopoli Team

Η μεγάλη επιχείρηση διάσωσης ζώων συντροφιάς συνεχίζεται στη Θεσσαλία, μετά τις πλημμύρες που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel.

Η ειδική γραμματέας για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς, Μάσα Δημοπούλου ανέφερε στο ΑΠΕ από το Δημοτικό Καταφύγιο Λάρισας, όπου βρίσκεται ότι «εθελοντές φέρνουν καθημερινά ζώα από όλες τις πληγείσες περιοχές, τόσο αδέσποτα όσο και δεσποζόμενα που ανήκουν σε οικογένειες. Εξετάζονται κλινικά από τους εθελοντές κτηνιάτρους του τοπικού κτηνιατρικού συλλόγου και παρέχονται οι πρώτες βοήθειες, αλλά και οποιαδήποτε ιατρική περίθαλψη είναι αναγκαία συμπεριλαμβανομένου του χειρουργείου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑABBA Revival Band στο The Ellinikon Experience Park: Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών12.09.2018

Από χθες ξεκίνησαν οι αναδοχές και οι υιοθεσίες πλημμυρόπληκτων ζώων, τα οποία φέρουν ηλεκτρονική σήμανση (microchip), είναι εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα εσωτερικά και εξωτερικά και με συμβόλαιο υιοθεσίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το καταφύγιο ή να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με μήνυμα στο [email protected].

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b