MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρτεμις Σπανού: “Το Ευρωμπάσκετ 2025 θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του μπάσκετ γυναικών στην Ελλάδα”

Η Άρτεμις Σπανού μίλησε για τις ευεργετικές συνέπειες που μπορεί να έχει στο μπάσκετ Γυναικών στην Ελλάδα η διοργάνωση του Ευρωμπάσκετ του 2025.

Monopoli Team

Την βεβαιότητα πως φιλοξενώντας το Ευρωμπάσκετ Γυναικών το 2025 η Ελλάδα θα μπορέσει να δώσει ώθηση στο άθλημα και να φέρει περισσότερα κορίτσια κοντά του εξέφρασε η Άρτεμις Σπανού. Η αρχηγός της Εθνικής ομάδας μίλησε στο EOK WebRadio.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Μάγισσα: Τρυπώσαμε στο set και πήραμε μια γεύση από όσα θα δούμε στην πολυαναμενόμενη υπερπαραγωγή12.09.2018

Για τα συναισθήματά της μόλις έμαθε ότι η Ελλάδα θα φιλοξενήσει το Ευρωμπάσκετ 2025: «Όταν το έμαθα χάρηκα πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι πως μας είχαν πει ότι προσπαθούσαμε να το πάρουμε, αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Εν τέλει τα καταφέραμε, οπότε χάρηκα πάρα πολύ. Όπως έχω ξαναπεί, έφυγε ένα βάρος για τα προκριματικά με το αν θα περάσουμε ή όχι. Ξέρουμε ότι θα είμαστε εκεί σίγουρα το 2025».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝόβακ Τζόκοβιτς: Κατέκτησε το 24ο Grand Slam της καριέρας του – «Ζω το παιδικό μου όνειρο»12.09.2018

Για το τι σημαίνει αυτό το γεγονός για το μπάσκετ γυναικών: «Δίνει τεράστιο κίνητρο ατομικά και ομαδικά. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι μία τέτοια διοργάνωση γίνεται στη χώρα μας μετά από τόσα χρόνια.»

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b