MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Νόβακ Τζόκοβιτς: Κατέκτησε το 24ο Grand Slam της καριέρας του – «Ζω το παιδικό μου όνειρο»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησε τον 24ο τίτλο Grand Slam στην καριέρα του νικώντας στα τρία σετ τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στον τελικό του US Open.

Monopoli Team

Νόβακ, ξεκόλλα, τα έχεις πάρει… όλα! Ο Τζόκοβιτς αύξησε τον αριθμό-ρεκόρ των κατακτήσεών του σε Grand Slam στα 24 νικώντας στα τρία σετ τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στον τελικό του US Open. Ο Σέρβος τενίστας χρειάστηκε 3 ώρες και 17 λεπτά για να «λυγίσει» την αντίσταση του Ρώσου (Νο 3) με 6-3, 7-6(5), 6-3 και να γίνει βασιλιάς στις ΗΠΑ για τέταρτη φορά στην καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕθνική Ισπανίας γυναικών: Γυναίκα προπονήτρια για πρώτη φορά στην ιστορία της12.09.2018

Ο «Νόλε» έφτασε τους 96 τίτλους στην καριέρα του και πλέον οδεύει ολοταχώς για τριψήφιο αριθμό, κάτι που έχουν πετύχει μόνο οι Τζίμι Κόνορς (109) και Ρότζερ Φέντερερ (103). Παράλληλα, με το νέο του κατόρθωμα εδραίωσε τη θέση του στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης κερδίζοντας επιπλέον 2.000 βαθμούς, ενώ πρόσθεσε και άλλα 3 εκατ. δολάρια στα κέρδη του.

«Ζω το παιδικό μου όνειρο, να συμμετάσχω στο υψηλότερο επίπεδο. Προέρχομαι από ένα δύσκολο μέρος, οι γονείς μου έκαναν τεράστιες θυσίες για εμένα, με υποστήριξαν να παίξω ένα ακριβό άθλημα, που δεν μπορούν να σηκώσουν εύκολα όλες οι τσέπες. Υπήρχε τεράστια πίστη από τους γονείς μου και όλα τα μέλη της οικογένεια. Θέλω να πω στην οικογένειά μου ότι σας αγαπώ, αυτό το τρόπαιο είναι δικό σας, είναι πολύ ξεχωριστό επίτευγμα. Όταν συνειδητοποίησα ότι μπορώ να το πετύχω συνέχισα να βάζω νέους στόχους, δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορώ να κατακτήσω 24 Grand Slam τίτλους», τόνισε ο Τζόκοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτην Ελλάδα το Ευρωμπάσκετ Γυναικών το 202512.09.2018

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b