MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Taylor Swift: Η πρώτη καλλιτέχνης που φτάνει τους 100 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στο Spotify

Η Taylor Swift έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης στην ιστορία του Spotify που έφτασε τα 100 εκατομμύρια ακροατές μηνιαίως.

Monopoli Team

Η Taylor Swift έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης στην ιστορία του Spotify που έφτασε τους 100 εκατομμύρια ακροατές μηνιαίως.

Η πλατφόρμα streaming μουσικής ανακοίνωσε την είδηση την Τρίτη μέσω των κοινωνικών μέσων του Spotify, γράφοντας: “Συμπεριφορά βασίλισσας. Στις 29 Αυγούστου, η Taylor Swift έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης στην ιστορία του Spotify που έφτασε τα 100 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές”. 

Ο Weeknd κατέχει την πρώτη θέση με τους περισσότερους μηνιαίους ακροατές στην εφαρμογή με περισσότερους από 110 εκατομμύρια. Ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια, σημειώνοντας ρεκόρ στο Spotify, τον Φεβρουάριο. Ο Bad Bunny έρχεται στο Νο. 3 με 80 εκατομμύρια, με τον Ed Sheeran να ακολουθεί με 77 εκατομμύρια.

Η είδηση έρχεται μετά την κυκλοφορία του τρίτου επανεκτελεσμένου άλμπουμ της Swift τον Ιούλιο, “Speak Now (Taylor’s Version)”. Το άλμπουμ έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1, καταλαμβάνοντας την κορυφή του Billboard 200. Το “Speak Now (Taylor’s Version)”, επίσης, εξασφάλισε στη Swift την τιμή να είναι η πρώτη γυναίκα που έχει τέσσερα άλμπουμ να κοσμούν ταυτόχρονα το top 10 του Billboard κάνοντάς την, την τρίτη καλλιτέχνιδα στην ιστορία που το έχει καταφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTaylor Swift και The Weeknd μεταξύ των νέων μελών της Αμερικανικής Ακαδημίας για τα Όσκαρ12.09.2018

Ενώ βρισκόταν στο τελευταίο σκέλος της περιοδείας στις ΗΠΑ, Eras Tour στο SoFi Stadium του Λος Άντζελες, η Swift ανακοίνωσε ότι το project της “1989 (Taylor’s Version)” θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο. Η ανακοίνωση δεν αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη για τους θαυμαστές της, καθώς η καλλιτέχνιδα είχε αφήσει πίσω της ένα μονοπάτι από υπονοούμενα, επιβεβαιώνοντας την ημερομηνία κυκλοφορίας του επανεκτελεσμένου άλμπουμ στις 27 Οκτωβρίου.

“Έτσι τώρα, εδώ είμαστε στην τελευταία βραδιά του αμερικανικού σκέλους της περιοδείας Eras Tour, στον όγδοο μήνα του έτους και την ένατη μέρα”, πείραξε η Swift τους θαυμαστές της. “Παρατηρήστε ότι υπάρχουν μερικά νέα ρούχα στο σόου”, είπε, επιβεβαιώνοντας το πλήθος των ανεπαίσθητων υπονοούμενων που είχε αφήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Ed Sheeran βγάζει δεύτερο άλμπουμ μέσα στο 2023: Στις 29 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του «Autumn Variations»12.09.2018

“Υπάρχει κάτι που σχεδιάζω εδώ και πάρα πολύ, πάρα, πάρα, πάρα πολύ, γελοιωδώς ενοχλητικά πολύ καιρό. Και νομίζω ότι αντί να σας το πω, θα σας δείξω κάτι που είμαι ενθουσιασμένη να μοιραστώ μαζί σας”, είπε η Swift στο κοινό, καθώς το νέο άλμπουμ του “1989” εμφανιζόταν στη μεγάλη οθόνη πίσω της.

Η περιοδεία Eras Tour της Swift θα συνεχίσει τη διεθνή της πορεία μέχρι το φθινόπωρο του 2024, με τη megastar να ανακοινώνει πρόσφατα την προσθήκη 15 ακόμη ημερομηνιών στη Βόρεια Αμερική.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b