MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Taylor Swift και The Weeknd μεταξύ των νέων μελών της Αμερικανικής Ακαδημίας για τα Όσκαρ

Ανάμεσα στα υποψήφια νέα μέλη, ο Paul Mescal, ο Austin Butler και η Selma Blair – Αν και οι 398 καλλιτέχνες αποδεχτούν την πρόσκληση της Ακαδημίας, ο αριθμός των συμμετεχόντων θα φτάσει τους 10.817.

Monopoli Team

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών απέστειλε προσκλήσεις νέων μελών σε 398 καλλιτέχνες και ανθρώπους του κινηματογράφου, μεταξύ των οποίων, συγκαταλέγεται η Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift), ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζόναθαν Κι Κουάν (Ke Huy Quan), ο πρωταγωνιστής του “Elvis”, Όστιν Μπάτλερ (Austin Butler), η Κέκε Πάλμερ (Keke Palmer) και ο The Weeknd.

Μεταξύ των προσκεκλημένων είναι 22 βραβευμένοι και 76 υποψήφιοι με Όσκαρ, όπως οι “Daniels”, το ταλαντούχο δίδυμο σκηνοθετών, παραγωγών και σεναριογράφων του “Everything Everywhere All at Once” Νταν Κουάν (Daniel Kwan) και Ντάνιελ Σάινερτ (Daniel Scheinert), οι οποίοι πρέπει να επιλέξουν μία κατηγορία καθώς και οι ηθοποιοί Πολ Μέσκαλ (Paul Mescal), υποψήφιος για βραβείο Όσκαρ με το “Aftersun”, Στέφανι Χσου (Stephanie Hsu) και Κέρι Κόντον (Kerry Condon).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ15ο Psarokokalo Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους: Επιστρέφει στην Πελοπόννησο με 94 ταινίες από 34 χώρες12.09.2018

Τα περισσότερα από τα υποψήφια νέα μέλη προέρχονται από χώρες εκτός των ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων οι ηθοποιοί του “RRR”, Ραμ Τσαράν (Ram Charan) και Τζούνιορ Ν.Τ.Ρ. (NT Rama Rao Jr.) καθώς και η πρωταγωνίστρια του “Holy Spider” Ζάχρα Αμίρ Εμπραχίμι (Zar Amir-Ebrahimi).

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b