MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Ed Sheeran βγάζει δεύτερο άλμπουμ μέσα στο 2023: Στις 29 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του «Autumn Variations»

«Όταν πέρασα μια δύσκολη περίοδο στις αρχές του περασμένου έτους, το να γράφω τραγούδια με βοήθησε να καταλάβω τα συναισθήματά μου και να συμφιλιωθώ με αυτό που συνέβαινε», δήλωσε ο διάσημος καλλιτέχνης

Monopoli Team

ΟΕντ Σίραν (Ed Sheeran) ανακοίνωσε ότι σύντομα στον κατάλογό του θα προσθέσει το δεύτερο νέο άλμπουμ του, που θα κυκλοφορήσει το 2023… το δεύτερο σε έξι μήνες, στην πραγματικότητα καθώς επί της ουσίας θα είναι το έβδομο της καριέρας του. Πρόκειται για το «Autumn Variations» που θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου.

Όπως και το «-» («Subtract»), που κυκλοφόρησε στις 5 Μαΐου, αυτή η συνέχεια έγινε από τον Άαρον Ντέσνερ, τον κιθαρίστα των National, ο οποίος έχει συνεργαστεί επίσης με την Τέιλορ Σουίφτ και την Γκρέισι Έιμπραμς.

«Το περασμένο φθινόπωρο, ανακάλυψα ότι οι φίλοι μου και εγώ περνούσαμε τόσες πολλές αλλαγές στη ζωή. Μετά τη ζέστη του καλοκαιριού, τα πάντα είτε ηρέμησαν, σταθεροποιήθηκαν, διαλύθηκαν, έφτασαν στην κορυφή ή κατέρρευσαν», είπε ο Σίραν σε δήλωσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Dolly Parton διασκευάζει το “Let It Be” με τον Paul McCartney και τον Ringo Starr στο πλευρό της12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b