MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Μπριζίτ Μπαρντό δεν θέλει να μιλούν πια για εκείνη – «Θέλω να μείνω μόνη μου»

Η Μπριζίτ Μπαρντό απορεί γιατί ο κόσμος ακόμα και σήμερα ενδιαφέρεται για εκείνη και θέλει την ησυχία της, σύμφωνα με την Ντανιέλ Τόμσον.

Monopoli Team

Η Μπριζίτ Μπαρντό μεσουράνησε στον κινηματογράφο από τις αρχές της δεκαετίας του ’50 μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’70, έγινε σύμβολο του σεξ και σήμερα, 50 χρόνια μετά την τελευταία της ταινία και την απόφασή της να αποσυρθεί από τη σόουμπιζ, η ίδια εξακολουθεί να απασχολεί κατά καιρούς τα Μέσα, κάτι που δεν μπορεί να καταλάβει ούτε εκείνη, όπως εξομολογείται.

Σε επιστολή που έστειλε η Γαλλίδα ηθοποιός στη σκηνοθέτιδα, Ντανιέλ Τόμσον, η οποία ανέλαβε το σενάριο και τη σκηνοθεσία της δραματικής σειράς «Bardot», η Μπριζίτ Μπαρντό, σύμφωνα με τον Guardian, εξέφρασε την απορία της για ποιο λόγο μπορεί κάποιος να εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τη ζωή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOppenheimer: Η ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν μόλις σημείωσε ένα… περίεργο ρεκόρ12.09.2018

Η Ντανιέλ Τόμσον προσέγγισε την Μπαρντό πριν από περίπου πέντε χρόνια, αποκαλύπτοντάς της ότι επιθυμεί να γυρίσει μια σειρά αφιερωμένη στη ζωή της.

«Απάντησε με μια πολύ μεγάλη επιστολή, χωρίς να κρύψει ότι ήταν πάντα την εξέπληττε το πόσο πολύ ενδιαφέρονται οι άνθρωποι για αυτήν και δεν καταλάβαινε γιατί δεν την αφήνουν οριστικά στην ησυχία της» δήλωσε η Ντανιέλ Τόμσον, τονίζοντας ότι ειδικά μόλις διάβασε την πρώτη σελίδα της επιστολής απογοητεύτηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAudrey Hepburn: Σε δημοπρασία βγαίνει το εμβληματικό ροζ φόρεμα που φορούσε στην ταινία “Breakfast at Tiffany’s”12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b