MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Φεστιβάλ Κολωνού: Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο

Μετά την επιτυχία του καλοκαιρινού προγράμματος «Όλη η Αθήνα μια σκηνή», το Φεστιβάλ Κολωνού επιστρέφει δυναμικά τον Σεπτέμβριο στην ιστορική γειτονιά της Αθήνας, στον καταπράσινο λόφο του Ιππίου Κολωνού.

Monopoli Team

Το Φεστιβάλ Κολωνού του Δήμου Αθηναίων, επιστρέφει δυναμικά τον Σεπτέμβριο στην ιστορική γειτονιά της Αθήνας, στον καταπράσινο λόφο του Ιππίου Κολωνού. Σημείο συνάντησης το θέατρο Κολωνού, που από τις 8 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2023 θα φιλοξενήσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με ξεχωριστές ποιοτικές θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες με ελεύθερη είσοδο, που επιμελήθηκε ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Μετά την επιτυχία του καλοκαιρινού προγράμματος «Όλη η Αθήνα μια σκηνή», που υλοποίησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ΟΠΑΝΔΑ, στο πλαίσιο του Culture is Athens / Πολιτισμός είναι η Αθήνα, απλώνοντας τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία από τη μία άκρη της πόλης έως την άλλη, ο Δήμος Αθηναίων δίνει ραντεβού το φθινόπωρο με κοινό και καλλιτέχνες στο θέατρο Κολωνού, αλλά και στο θέατρο Γκράβας, συνεχίζοντας να προσφέρει πολιτισμό, ψυχαγωγία και ποιότητα ζωής στις γειτονιές της Αθήνας.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε:  «Το Φεστιβάλ Κολωνού του Δήμου Αθηναίων, το φεστιβάλ πολιτισμού και ψυχαγωγίας που το αθηναϊκό κοινό αγκάλιασε και καθιέρωσε, φέτος ξεχωρίζει για την ποιότητα και την ποικιλομορφία του και γίνεται και πάλι πόλος πολιτισμού για όλη την Αθήνα προσφέροντας 21 εξαιρετικές παραστάσεις, με ελεύθερη είσοδο. Σας καλούμε να απολαύσετε δροσερές βραδιές, με αγαπημένους καλλιτέχνες, με θέατρο και μουσική από όλα τα είδη, σε ένα από τα πιο εμβληματικά θέατρα της Αθήνας. Παράλληλα, το αγαπημένο θεατράκι της Γκράβας λειτουργεί συμπληρωματικά, με ένα ξεχωριστό δεκαήμερο εκδηλώσεων. Τον Σεπτέμβριο επιστρέφουμε στην Αθήνα της Τέχνης και του Πολιτισμού. Ευχαριστώ την ομάδα του ΟΠΑΝΔΑ που διοργάνωσε και το φετινό φεστιβάλ με δημιουργικότητα και έμπνευση. Δίνουμε ραντεβού λοιπόν στον Κολωνό και την Γκράβα. Σας περιμένουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣωτηρία Μπέλλου: Σαν σήμερα γεννιέται η “τελευταία ρεμπέτισσα”12.09.2018

Από την μεριά της η Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, Νίκη Αραμπατζή, είπε χαρακτηριστικά: “Ο αγαπημένος πολιτιστικός θεσμός της Αθήνας, το Φεστιβάλ Κολωνού, επιστρέφει το Σεπτέμβριο στον ιστορικό λόφο του Ιππίου Κολωνού για να προσφέρει φθινοπωρινή δροσιά, καλώντας στο θέατρο Κολωνού κατοίκους, αλλά και επισκέπτες της πόλης μας να απολαύσουν παραστάσεις υψηλών προδιαγραφών από αγαπημένους καλλιτέχνες του θεάτρου και της μουσικής, που θα μας χαρίσουν αξέχαστες ατμοσφαιρικές βραδιές. Παράλληλα, στον ΟΠΑΝΔΑ συνεχίζουμε να φέρνουμε τον πολιτισμό στις γειτονιές κι έτσι για ένα δεκαήμερο το θέατρο Γκράβας θα φιλοξενήσει μοναδικές παραστάσεις και μουσικά αφιερώματα για μικρούς και μεγάλους. Σας περιμένουμε λοιπόν να υποδεχτούμε όλοι μαζί το φθινόπωρο και να διασκεδάσουμε μέσα από μια μεγάλη γιορτή πολιτισμού και 29 παράλληλες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο στα δύο θέατρα της πόλης μας”.

Το Φεστιβάλ Κολωνού αποτελεί φέτος την απόλυτη πρόταση τόσο για τους λάτρεις του θεάτρου όσο και της μουσικής, με ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα θεατρικών και μουσικών παραστάσεων υψηλών προδιαγραφών από καταξιωμένους δημιουργούς.  Το κοινό θα απολαύσει τις μεγάλες θεατρικές παραγωγές του καλοκαιριού, αλλά και συναυλίες με λαϊκό, ρεμπέτικο και σύγχρονο ελληνικό ρεπερτόριο.

Η  αυλαία του Φεστιβάλ ανοίγει την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου με τη θεατρική παράσταση «Μήδεια» του Ευριπίδη με την Μαρία Κίτσου και τον Φάνη Μουρατίδη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης έρχεται στο θέατρο Κολωνού με την ξεκαρδιστική κωμωδία «Μαλλιά Κουβάρια» του Νικόλαου Λάσκαρη με τον Νίκο Ορφανό, κ.ά, ενώ ο Αργύρης Αγγέλου και η Ιωάννα Πηλιχού μας υποδέχονται με το θρίλΤερ «Ο Συλλέκτης» του Τζων Φώουλς. Η σκηνή του θεάτρου θα φιλοξενήσει τον «Οιδίπους Τύραννος» του Σοφοκλή με τους Γιάννη Στάνκογλου και Μαριλίτα Λαμπροπούλου, αλλά και την «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή με την Λένα Παπαληγούρα στον ομώνυμο ρόλο και τους Ελισάβετ Μουτάφη, Ιωάννη Παπαζήση, κ.ά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Πυξ Λαξ για δεύτερη βραδιά στο Θέατρο Λυκαβηττού12.09.2018

Ο «Γυάλινος Κόσμος» του Τενεσί Ουίλιαμς με την Κάτια Δανδουλάκη στον εμβληματικό ρόλο της Αμάντα και τους Ιωάννα Παππά, Κωνσταντίνο Μπιμπή, Ρένο Ρώτα, αλλά και η ξεκαρδιστική κωμωδία «Δωδέκατη Νύχτα» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη, ο οποίος κρατάει τον πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με τους Σοφία Βογιατζάκη, Άννα Μονογιού, Λίλη Τσεσματζόγλου, κ.ά. κάνουν επίσης στάση στο θέατρο Κολωνού. Οι θεατρικές παραστάσεις του Φεστιβάλ ολοκληρώνονται με την Έλενα Μαυρίδου να σκηνοθετεί την «Άλκηστις» του Ευριπίδη με συμπρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λάλο και τη μουσικοθεατρική παράσταση – αφιέρωμα στον Τάσο Λειβαδίτη, όπου η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και μία ομάδα ηθοποιών συναντούν τον Γεράσιμο Ανδρεάτο.

Το Φεστιβάλ Κολωνού είναι η καθιερωμένη φθινοπωρινή συνάντηση του κοινού με αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής και τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων. Ο Μανώλης Μητσιάς, η Πέγκυ Ζήνα, η Γιώτα Νέγκα, ο Δήμος Αναστασιάδης, ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Σαρρής και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος θα ανέβουν στη σκηνή του θεάτρου Κολωνού για να ενθουσιάσουν το κοινό με το ερμηνευτικό τους ταλέντο και να το ξεσηκώσουν με τις επιτυχίες τους αλλά και με τραγούδια κορυφαίων συνθετών και δημιουργών.

Παράλληλα με τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Κολωνού, στο πλαίσιο της προσπάθειας του Δήμου Αθηναίων μέσω του ΟΠΑΝΔΑ, να φέρνει το πολιτισμό στις γειτονιές και σε κάθε γωνιά της της πόλης, ενισχύοντας την καθημερινή επαφή των κατοίκων με τις τέχνες αλλά και την ψυχαγωγία τους, θα πραγματοποιηθούν από 13 έως 26 Σεπτεμβρίου στο θέατρο της Γκράβας, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και μουσικά αφιερώματα με καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ

Παρασκευή 8.09, 20:30
«Μήδεια» του Ευριπίδη

Θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Λέας Μαλένη με τους Μαρία Κίτσου στο ρόλο της  Μήδειας και Φάνη Μουρατίδη στο ρόλο του Ιάσονα. Μια τραγωδία πάθους, ένα εναλλασσόμενο παιχνίδι ισορροπίας μεταξύ ζωής και θανάτου, με άξονα και επίκεντρο τον έρωτα. Μια τραγική ιστορία που έμεινε διαχρονική στους αιώνες. Παίζουν: Ελένη Καστάνη, Θεόδωρος Κατσαφάδος, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Λαέρτης Μαλκότσης, Αλμπέρτο Φάις, Αλίκη Αβδελοπούλου, Στέλλα Ράπτη, Έλενα Χατζηαυξέντη, Μυρτώ Παπά Αργυροπούλου, Γωγώ Παπαϊωάννου και Μυρτώ Καστρινάκη Μεϊτάνη.

Σάββατο 9.09, 20:30
«Συμφωνικό Ρεμπέτικο»

Συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων με τραγούδια των σημαντικότερων εκπροσώπων του Ρεμπέτικου (Βαμβακάρης, Νταλκάς, Σκαρβέλης, Γκόγκος, Χατζηχρήστος, Παπαϊωάννου, Τούντας, κ.α.), από το 1935 έως το 1950, την χαρακτηριστικότερη περίοδο του είδους, σε καλλιτεχνική επιμέλεια και ενορχήστρωση του Γιάννη Μπελώνη.
Τραγουδούν: Κίτρινα Ποδήλατα, Μπέττυ Χαρλαύτη και Σπύρος Κλείσσας, Καλλιτεχνική επιμέλεια & ενορχήστρωση: Γιάννης Μπελώνης, Μουσική διεύθυνση: Αναστάσιος Συμεωνίδης

Κυριακή 10.09, 20:30
«Μαλλιά Κουβάρια» του Νικολάου Λάσκαρη

Θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Τάσου Πυργιέρη, από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης. Μια ξεκαρδιστική κωμωδία του περασμένου αιώνα, που αποπνέει όλη την ατμόσφαιρα της παλιάς αστικής Αθήνας. Παίζουν: Νίκος Ορφανός, Χρήστος Σταθούσης, Φοίβος Μαρκιανός, Σοφία Μανωλάκου, Τζίνη Παπαδοπούλου, Γιάννης Δενδρινός, Δημήτρης Καλαντζής και Λήδα Καπνά.

Δευτέρα 11.09, 20:30
«Νότες επί Κολωνώ»

Συναυλία με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής Δήμου Αθηναίων και τον Θάνο Ολύμπιο. Αποχαιρετούμε το καλοκαίρι με μελωδίες των μεγαλύτερων Ελλήνων δημιουργών. Με το ερμηνευτικό του ταλέντο ο καλλιτέχνης θα ταξιδέψει το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι με έργα των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Μιμή Πλέσσα, Γιάννη Σπανού, κ.α. Μουσική διεύθυνση/ενορχηστρώσεις: Άγγελος Ηλίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑStar Wars – Ahsoka: Όλοι οι λόγοι που μας κάνουν να ανυπομονούμε για την ιστορία της ισχυρότερης Jedi12.09.2018

Τρίτη 12.09, 20:30
«Ο Συλλέκτης»

Θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία-μετάφραση Αλέξανδρου Κοέν με τους Αργύρη Αγγέλου και Ιωάννα Πηλιχού, βασισμένη στο πρώτο μυθιστόρημα του Τζων Φώουλς. Η ένταση και το σασπένς που δημιουργεί παραπέμπουν ξεκάθαρα σ’ ένα κορυφαίο θρίλερ, όπου ο θεατής οδηγείται σε μια ύπουλη ταύτιση με τον Κακό και τον Καλό ταυτόχρονα.

Τετάρτη 13.09, 20:30
Λαϊκή Συναυλία

Ένα πρόγραμμα με την Ανεξάρτητη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», αφιερωμένο στα πιο αγαπημένα λαϊκά και λυρικά τραγούδια του συνθέτη. Ερμηνεύουν: Κώστας Μακεδόνας, Παναγιώτης Πετράκης και Άγγελος Θεοδωράκης

Πέμπτη 14.09, 20:30

Συναυλία με τους Χρήστο Παπαδόπουλο, Γιώργο Σαρρή και Γεράσιμο Ανδρεάτο. Μια λαϊκή βραδιά, ένα μουσικό ταξίδι στο ελληνικό τραγούδι με τις επιτυχίες των τριών καλλιτεχνών. Μαζί τους η νεοεμφανιζόμενη Δέσποινα Λαγονίδου.

Παρασκευή 15.09, 20:30
«Μαλαματένια λόγια στο μαντήλι»

Συναυλία-αφιέρωμα στον Γιάννη Μαρκόπουλο από τη Χορωδία Δήμου Αθηναίων με τις πιο δημοφιλείς συνθέσεις του μεγάλου Έλληνα Συνθέτη. Τραγουδούν: Γιάννης Χριστόπουλος, τενόρος και Τάσος Αποστόλου, βαθύφωνος.
Πιάνο: Δημήτρης Βεζύρογλου
Μουσική διεύθυνση: Σταύρος Μπερής

Σάββατο 16.09, 20:30
«Ένα θα γίνουμε εμείς»

Συναυλία με την Πέγκυ Ζήνα.

Κυριακή 17.09, 20:30
Συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά και την Γιώτα Νέγκα

Ο Μανώλης Μητσιάς πλαισιωμένος από τη μεγάλη σύγχρονη λαϊκή ερμηνεύτρια Γιώτα Νέγκα, σε μια παράσταση-κατάθεση ψυχής με τραγούδια κορυφαίων συνθετών, ερμηνευτών και δημιουργών.

Δευτέρα 18.09, 20:30
“Tango Greco”

Μουσικοχορευτική παράσταση με τη Δημοτική Αθηναϊκή Χορωδία και Μαντολινάτα Εξαρχείων – Νεαπόλεως «Ο Διονύσιος Λαυράγκας» και τη Δημοτική Αθηναϊκή Εστουδιαντίνα. Ερμηνεύουν: Άννα Ματσούκα, Μπάμπης Τσέρτος, Κωνσταντίνος Τζέμος, Χρήστος Αμβράζης και Κατερίνα Μελίτη. Μουσική διεύθυνση: Απόλλων
Κουσκουμβεκάκης.

Τρίτη 19.09, 20:30
«Οιδίπους Τύραννος» του Σοφοκλή

Θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Σίμου Κακάλα με τους Γιάννη Στάνκογλου στον ρόλο του Οιδίποδα και Μαριλίτα Λαμπροπούλου στο ρόλο της Ιοκάστης. Μαζί τους ένα σύνολο σημαντικών ηθοποιών: Γιάννης Νταλιάνης, Χρήστος Μαλάκης, Σίμος Κακάλας, Γιώργος Αμούτζας, Πανάγος Ιωακείμ, Μάρκος Γέττος, Απόστολος Καμιτσάκης, Αυγουστίνος Κούμουλος, Γιώργος Λόξας, Παύλος Παυλίδης. Μουσικός επί σκηνής ο Φώτης Σιώτας, ο οποίος έχει συνθέσει και τη μουσική της παράστασης.

Τετάρτη 20.09, 20:30
Συναυλία της Big Band

Η Big Band Δήμου Αθηναίων υποδέχεται τον διεθνή, καταξιωμένο ερμηνευτή Alexandros Affolter σε μία συναυλία αφιερωμένη στα αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια της τζαζ μουσικής σκηνής, με έμφαση στο ρεπερτόριο του Frank Sinatra. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Σάμι Αμίρης

Πέμπτη 21.09, 20:30
«Ηλέκτρα» του Σοφοκλή

Θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ με την Λένα Παπαληγούρα στο ρόλο της Ηλέκτρας και τους Ελισάβετ Μουτάφη, Ιωάννη Παπαζήση, Στρατή Χατζησταματίου, Εριέττα Μανούρη, Δαυίδ Μαλτέζε και Πάρη Λεόντιο.

Παρασκευή 22.09, 20:30
Συναυλία με τον Δήμο Αναστασιάδη

O χαρισματικός καλλιτέχνης, που ξεχωρίζει για την ερμηνεία, την ενέργεια και το πάθος του, θα μας ταξιδέψει σε ένα διαφορετικό καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι κάτω από τα αστέρια. Μαζί του η εκρηκτική Nafsica.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Nick Waterhouse για δύο μοναδικές συναυλίες στο Roof Stage του Gazarte12.09.2018

Σάββατο 23.09, 20:30
«Γυάλινος Κόσμος» του Τενεσί Ουίλιαμς

Θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη με την Κάτια Δανδουλάκη στον εμβληματικό ρόλο της Αμάντα. Ένα έργο ποιητικής πνοής και βαθιάς ανθρώπινης ευαισθησίας, όπου ο κόσμος της σκληρής πραγματικότητας συμπλέκεται με την εύθραυστη ομορφιά της φαντασίας και του ονείρου.  Πρωταγωνιστούν: Κάτια Δανδουλάκη, Ιωάννα Παππά, Κωνσταντίνος Μπιμπής και Ρένος Ρώτας.

Κυριακή 24.09, 20:30
«Δωδέκατη Νύχτα» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ

Θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη. Μία ξεκαρδιστική κωμωδία
ανεκπλήρωτου έρωτα. Παίζουν: Γιώργος Κιμούλης, Σοφία Βογιατζάκη, Άννα Μονογιού, Λίλη Τσεζματζόγλου, Σταύρος Καραγιάννης, Χρήστος Μουστάκας, Άρης Τρουπάκης, Γιώργος Ζιόβας, Κώστας Κοράκης, Τζώρτζης Παπαδόπουλος και Γιώργος Τσουρουνάκης.

Δευτέρα 25.09, 20:30
«Παρέα τραγουδάμε»

Συναυλία με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής Δήμου Αθηναίων και την Μπέττυ Χαρλαύτη, με τη συμμετοχή του Αντώνη Μιτζέλου. Μια μουσική βραδιά-αποκάλυψη με τα ομορφότερα τραγούδια που ερμήνευσαν οι δυο καλλιτέχνες στην πορεία τους. Μουσική διεύθυνση: Άγγελος Ηλίας

Τρίτη 26.09, 20:30
«Άκου βρε Στράτο»

Συναυλία – αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου
Ο Άγγελος, ο Στέλιος και ο Διαμαντής Διονυσίου τραγουδούν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του πατέρα τους. Συμμετέχει η Αγνή Καλουμένου. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Νίκος Στρατηγός

Τετάρτη 27.09, 20:30
«Άλκηστις» του Ευριπίδη

Θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Έλενας Μαυρίδου. Η «Άλκηστις» ανιχνεύει ένα οπτικοακουστικό σύμπαν για την κατάδυση της ψυχής στον Άδη και τη γιορτή της ζωής. Παίζουν: Έλενα Μαυρίδου και Δημήτρης Λάλος.

Πέμπτη 28.09, 20:30
«Τάσος Λειβαδίτης-Ποιητής του Ονείρου»

Μουσικοθεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Πάνου Αγγελόπουλου, που καταγράφει το έργο, τη ζωή και την προσωπικότητα του Τάσου Λειβαδίτη, ενώ περιδιαβαίνει το υπέροχο ποιητικό του σύμπαν. Μια ποίηση εσαεί επίκαιρη, που υμνεί τον άνθρωπο και τα ιδανικά του για έναν καλύτερο κόσμο. Το ποιητικό έργο μεταφέρει στη σκηνή η
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, με ομάδα ηθοποιών, σε μία εξαίσια συνάντηση με τον τραγουδιστή Γεράσιμο Ανδρεάτο, με ζωντανή ορχήστρα επί σκηνής του μαέστρου Νίκου Στρατηγού.

Παράλληλες δράσεις στο Θέατρο Γκράβας

Τετάρτη 13.09, 20:30
“Tango Greco”

Μουσικοχορευτική παράσταση με τη Δημοτική Αθηναϊκή Χορωδία και Μαντολινάτα Εξαρχείων – Νεαπόλεως «Ο Διονύσιος Λαυράγκας» και τη Δημοτική Αθηναϊκή Εστουδιαντίνα. Ερμηνεύουν: Άννα Ματσούκα, Μπάμπης Τσέρτος, Κωνσταντίνος Τζέμος, Χρήστος Αμβράζης και Κατερίνα Μελίτη. Μουσική διεύθυνση: Απόλλων Κουσκουμβεκάκης.

Πέμπτη 14.09, 20:00
«Ο μάγος του ΟΖ»

Θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια σε κείμενο Χάρη Βορκά και σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Στεφανίδου. Ένα σύγχρονο παραμύθι που προάγει την πνευματική εξέλιξη, τη φιλία και την ομαδικότητα και συνδυάζει το διδακτικό του χαρακτήρα με την ψυχαγωγία και το υπερθέαμα, καθώς ο μάγος του ΟΖ είναι ένας αληθινός μάγος, ο περίφημος μάγος-ταχυδακτυλουργός LUIGELO. Παίζουν: Κατερίνα Βολίκα, Nτίνα Βούρτση, Χρήστος Γεωργίου, Βαγγέλης Πυρινής, Μάνος Πισσίας, Κωνσταντίνα Στεφανίδου και ο Μάγος LUIGELO.

Παρασκευή 15.09, 20:30
«Την είδα απόψε λαϊκά»

Συναυλία με τον Στάθη Παπαγεωργίου. Ένα σύγχρονο αφιέρωμα στο γνήσιο λαϊκό τραγούδι με σκοπό την ανάδειξη του μουσικού λαϊκού μας πολιτισμού και την προβολή του μπουζουκιού. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Τάσος Δερέσκος και Γιώργος Σκαρπέλος (μπουζούκι), Αλέξανδρος Μαούτσος (κιθάρα), Βασίλης Γκορίτσας (πιάνο), Βαγγέλης Ξυθάλης (τύμπανα) και Γιάννης Γρυπαίος (μπάσο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕκάβη, σε σκηνοθεσία Ιώς Βουλγαράκη σε καλοκαιρινή περιοδεία12.09.2018

Σάββατο 16.09, 20:30
«Η Μαντόνα με το Γούνινο Παλτό» του Σαμπαχατίν Αλί

Θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη και θεατρική απόδοση Έφης Βενιανάκη. Μια ιστορία αγάπης για τρία πρόσωπα και απώλειας, επίκαιρη και διαχρονική, για όλα τα ανείπωτα που μας πνίγουν και τελικά μας οδηγούν σε έναν συμβολικό ή και πραγματικό μαρασμό. Παίζουν: Βίκυ Διαμαντοπούλου, Φώτης Καράλης και Βασίλης Τριανταφύλλου. Μουσικός επί σκηνής: Ανδρέας Γυφτάκης.

Τετάρτη 20.09, 20:30
«Χορεύοντας με τη θύελλα» του Peter Quilter

Θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Τάκη Παπαματθαίου, βασισμένη στο νέο έργο του πολυβραβευμένου θεατρικού συγγραφέα. Μια κωμωδία για δυο αντίθετα πλάσματα που προσπαθούν να συνδεθούν σε έναν μοναχικό κόσμο κατά τη
διάρκεια μια θύελλας. Μια συγκινητική και συχνά ξεκαρδιστική ιστορία συντροφικότητας, άφθονου γέλιου και δακρύων, κρασιού, χορού και πίτσας. Πρωταγωνιστούν: Γιούλη Ηλιοπούλου και Τάκης Παπαματθαίου.

Πέμπτη 21.09, 20:30
«Ερμιόνη» του Ανδρέα Στάικου

Θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία- σκηνογραφία Ανδρέα Στάικου. Η καινούργια του κωμωδία, σε πρωτότυπη μουσική Νίκου Ξυδάκη, αντλεί από το θησαυροφυλάκιο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας και κυρίως από το παρασκήνιο του Τρωικού πολέμου. Παίζουν: Νίκος Νίκας, Ελένη Ζαραφίδου, Εμμανουέλα Κοντογιώργου και Αιμιλία Μηλιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌσα πρέπει να ξέρεις για τους κορυφαίους DJs που ανεβαίνουν στα decks του φετινού Primer Music Festival12.09.2018

Σάββατο 23.09, 20:30
«Η Κάρεν Στόουν δε μένει πια εδώ» της Μαίρης Μιχαλάτου

Θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Μάνου Χατζηγεωργίου με την Καίτη Ιμπροχώρη στο βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο. Το εξαιρετικό ερωτικό δράμα, η τρυφερή, ερωτική ιστορία της Κάρεν Στόουν, μιας ηθοποιού στην παρακμή της, που σ’ ένα μαγικό τόπο, σ’ ένα κήπο που περιφέρονται μάγοι, όμορφοι άνθρωποι και μια soprano που τραγουδά άριες, προσπαθεί να ξαναβρεί τον εαυτό της. Πρωταγωνιστούν: Καίτη Ιμπροχώρη, Μαρία Δρακοπούλου, Μάνος Χατζηγεωργίου, Βασίλης Θεοδώρου, Σωτήρης Αντωνίου, Νίκος Χαλατζίδης, Γιώργος Καραντζάς, Κωνσταντίνα Στεφανίδου και Νότα Παρούση. Τραγουδούν η σοπράνο Σοφία Μπεράτη και ο Γιώργος Λιβανός. Χορεύει ο Κωνσταντίνος Μενούνος. Guest star ο Μάγος Luigello.

Τρίτη 26.09, 20:30
«Οι Μπουάτ της Πλάκας»

Συναυλία με τον Γιώργο Γερολυμάτο. Ένα ταξίδι στις πιο αγαπημένες μπουάτ με τραγούδια και ευτράπελα γεγονότα που στιγμάτισαν το μουσικό μας πολιτισμό. Συμμετέχουν: Πέρσα Σέργη, Δημήτρης Δημόπουλος, Τάκης Κωνσταντακόπουλος και 5μελής ορχήστρα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου. Ξεκινάει την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου η διάθεση των δελτίων εισόδου από την ticketservices.gr

Το θέατρο Κολωνού είναι προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρία.

Περισσότερα από Στην Πόλη
VIMA_WEB3b