MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OMOΡΦΙΑ

Είσαι 50+; Αυτές οι 5 θαυματουργές κρέμες ματιών θα εξαφανίσουν τις σακούλες και το πρήξιμο

Βρες την κρέμα ματιών που θα ανανεώσει το βλέμμα σου.

Monopoli Team

Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι πολύ ευαίσθητη και λεπτή και χρειάζεται συστηματική φροντίδα. Το δέρμα μας με το πέρασμα του χρόνου περνάει από διαφορετικές φάσεις και αν κάτι μπορούμε να κάνουμε είναι να εμπιστευτούμε τα κατάλληλα skincare προϊόντα.

Η σωστή περιποίηση της επιδερμίδας ξεκινά από την κρέμα προσώπου και την κρέμα ματιών, που ταιριάζουν απόλυτα στον τύπο της επιδερμίδας μας. Φυσικά, το DNA, η ισορροπημένη διατροφή και η άσκηση συμβάλλουν σε αυτό αλλά και η δική μας καθημερινή προσπάθεια είναι πολύτιμη.Όσο πιο νωρίς εντάξουμε στη ζωή μας, τα αντιγηραντικά προϊόντα, τόσο το καλύτερο για την επιδερμίδα μας.

Δημιουργήσαμε λοιπόν μια λίστα με τις καλύτερες αντιγηραντικές κρέμες ματιών, για να βρεις τη δική σου αγαπημένη που θα αναδείξει το πιο όμορφο και λαμπερό βλέμμα σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕίσαι άνω των 50; Τα beauty products που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου12.09.2018

1.Lancaster Total Age Correction Amplified – Anti-Aging Eye Cream & Glow Amplifier

Η σύνθεσή της βοηθάει στην μείωση των οιδημάτων, των μαύρων κύκλων και των ρυτίδων. Επιπλέον, το έξυπνο απλικατέρ κάνει απαλό μασάζ και αναζωογονεί τα κουρασμένα μάτια βοηθώντας την περιοχή των ματιών να δείχνει πιο ξεκούραστη και φωτεινή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ6 cool τρόποι να φορέσεις λινό, αν είσαι άνω των 50 (αλλά και γενικότερα)12.09.2018

Διάβασε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b