MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 6 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο (19-20/08) σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

author-image Σπύρος Χαϊντούτης

Ξεχωρίζουμε 6 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακό στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τα βράδια μας πιο ευχάριστα, με το τέλος μιας κουραστικής εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: Αντίστροφη μέτρηση για το «Οπενχάιμερ»12.09.2018

Τηλεόραση

“Αγεφύρωτες Σχέσεις” του Lasse Hallström: ΣΚΑΪ στις 21.00, Σάββατο 19/08

Δραματική οικογενειακή ταινία του 2005 με τους Jennifer Lopez, Robert Redford και Morgan Freeman.Απελπισμένη να φροντίσει την κόρη της, η άτυχη Jean μετακομίζει στον πεθερό της, από τον οποίο έχει αποξενωθεί. Με την πάροδο του χρόνου, μαθαίνουν να συγχωρούν ο ένας τον άλλον και να επουλώνουν παλιές πληγές.

“Περιμένοντας τον Μποτζάνγκλς” Régis Roinsard: Cosmote CINEMA2HD στις 23.45, Σάββατο 19/08

Γαλλική δραματική ρομαντική ταινία του 2021 με τους Romain Duris και Virginie Efira. Ένα μικρό αγόρι μεγαλώνει με τους εκκεντρικούς γονείς του σε ένα σπίτι όπου κυριαρχεί η αχαλίνωτη φαντασία και τα ξέφρενα πάρτι. Ωστόσο, η εύθραυστη ψυχική υγεία της μητέρας του θα το φέρει αντιμέτωπο με μια σκληρή πραγματικότητα.

“Moulin Rouge” του Baz Luhrmann: ΑΝΤ1 στις 21.45, Κυριακή 20/08

Κορυφαίο μιούζικαλ σε εκδοχή του 2001, βραβευμένο με 2 βραβεία Oscar. Ένας φτωχός μποέμ ποιητής (Ewan McGregor) στο Παρίσι του 1890 ερωτεύεται μια πανέμορφη εταίρα (Nicole Kidman) και σταρ των νυχτερινών κέντρων που επιθυμεί ένας ζηλιάρης δούκας.

“Ερωτευμένος Σαίξπηρ” του John Madden: ALPHA στις 23.45, Κυριακή 20/08

Ρομαντική κομεντί εποχής του 1998 που απέσπασε 7 βραβεία Oscar. Ο μεγαλύτερος θεατρικός συγγραφέας στον κόσμο, ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ(Joseph Fiennes), είναι νέος, χωρίς ιδέες και χωρίς χρήματα, αλλά συναντά την ιδανική γυναίκα (Gwyneth Paltrow) και εμπνέεται να γράψει ένα από τα πιο διάσημα έργα του.

Πλατφόρμες

“Ευτυχία” του Άγγελου Φραντζή στο NETFLIX

Η κινηματογραφική μεταφορά της βιογραφίας της πρώτης και μεγαλύτερης Ελληνίδας στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου προστέθηκε στο Netflix. Η ταινία, που κυκλοφόρησε το 2019, ξεκινά με τον ξεριζωμό της Ευτυχίας (Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Κάτια Γκουλιώνη) από την Σμύρνη, τον ερχομό στην Ελλάδα, την ξενιτιά, τους έρωτες, και τις μεγαλύτερες δημιουργίες της καλλιτέχνιδας ως και τον θάνατο της.

“Ξυπόλυτοι στο Παρίσι” του Dominique Abel στο CINOBO

Μία άκρως γοητευτική ρομαντική κομεντί του 2016 βρίσκεται στις νέες προσθήκες του Cinobo. Η Φιόνα (Emmy Boissard Paumelle), μια βιβλιοθηκάριος από τον Καναδά, επισκέπτεται το Παρίσι για πρώτη φορά μετά το γράμμα απελπισίας που θα λάβει από την ηλικιωμένη θεία της Μάρθα. Μόλις όμως φτάνει στο Παρίσι, ανακαλύπτει ότι η θεία της έχει εξαφανιστεί. Έτσι, θα μπλέξει σε μια σειρά περιπετειών οι οποίες θα καταλήξουν στη γνωριμία της με τον Ντομ (Dominique Abel), έναν παράξενα γοητευτικό άστεγο.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b