MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Οι Πανθέοι: Η Κάτια Δανδουλάκη πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά του ΣΚΑΪ

«Στην αρχή τα ‘χασα, μετά γοητεύτηκα και τώρα πραγματικά το κάνω με μεγάλη συγκίνηση» δήλωσε η ηθοποιός.

Monopoli Team

Η Κάτια Δανδουλάκη, αγαπημένη και εξαιρετική ηθοποιός, έχει διαγράψει μία τεράστια πορεία στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, αφήνοντας το στίγμα της σε όλους τους ρόλους που έχει κληθεί να υποδυθεί.

Φέτος είναι πρωταγωνίστρια της νέας, δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι», που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του βραβευμένου συγγραφέα και ακαδημαϊκού Τάσου Αθανασιάδη.

Για την Κάτια Δανδουλάκη δεν είναι η πρώτη φορά που συναντά την οικογένεια των «Πανθέων». Το 1977 ήταν επίσης πρωταγωνίστρια στην πρώτη μεταφορά του βιβλίου στην τηλεόραση. Για δύο χρόνια, (1977-1979) είχε τον ρόλο της Μάρμως, που μπαίνει στην οικογένεια των Πανθέων ως νύφη και γίνεται η «πέτρα του σκανδάλου».

Στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, ερμηνεύει έναν τελείως διαφορετικό ρόλο, αυτόν της Χρυσοστόμης Πανθέου. Η Χρυσοστόμη αντιτίθεται με όλους τους τρόπους στο γάμο του αδερφού της με μία πολύ μικρότερή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: Αντίστροφη μέτρηση για το «Οπενχάιμερ»12.09.2018

Τι λέει όμως η ίδια η Κάτια Δανδουλάκη για τους Πανθέους, τον ρόλο της Μάρμως και την πρόταση που δέχτηκε να ενσαρκώσει τη Χρυσοστόμη;

«Για μένα Οι Πανθέοι ήταν ένα ορόσημο. Ο ρόλος της Μάρμως ήταν ένας κομβικός ρόλος, ένας ρόλος που σημάδεψε τη μετέπειτα επαγγελματική μου πορεία. Και είναι ένα μυθιστόρημα που σημάδεψε και την αγάπη μου για την τηλεόραση, γιατί είναι ένα εξαιρετικά γραμμένο βιβλίο, με καταπληκτικούς χαρακτήρες και με εξαιρετική πλοκή, η οποία δεν είναι μόνο μία πλοκή για να την παρακολουθήσει κανείς με ενδιαφέρον αλλά έχει και την κοινωνική και πολιτική απήχηση και τη σπουδαία ανάλυση χαρακτήρων που κάνει ο Τάσος Αθανασιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑφιέρωμα στη Μελίνα Μερκούρη στη Μικρή Επίδαυρο – Το Φεστιβάλ Επιδαύρου ρίχνει αυλαία με τη “Φαίδρα”12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b