MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Lizzo: Μήνυση από πρώην χορεύτριές της για σεξουαλική παρενόχληση και τοξικό εργασιακό περιβάλλον

H κακομεταχείριση των χορευτών από την Lizzo, η πίεση για συμμετοχή σε σεξουαλικές ενέργειες, το body shaming εις βάρος της ομάδας της και η τεράστια απογοήτευση του κοινού της.

Monopoli Team

Ακούγοντας το όνομα της Lizzo, είχαμε διαφορετικά πράγματα στο μυαλό μας. Την είχαμε συνδέσει με μια ερμηνεύτρια, η οποία είχε αφήσει έντονο το στίγμα της, τόσο καλλιτεχνικά, αλλά και ως προσωπικότητα. Η Lizzo ήταν εκείνη που προωθούσε το «body positivity», εκείνη που ήθελε να παρακινήσει κάθε άτομο να νιώσει εντάξει με το σώμα του και τα κιλά του, όποια και αν ήταν αυτά. Ήταν επίσης εκείνη που δήλωνε και θερμή υποστηρίκτρια της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, με την ίδια να δηλώνει ανοιχτή σε ότι αφορά την σεξουαλικότητα της.

Όλα αυτά όμως ξεκινούν να γκρεμίζονται και μάλιστα με έναν βίαιο, απρόσμενο τρόπο, ο οποίος μας ξάφνιασε όλους. Μας απογοήτευσε, μας αηδίασε και σίγουρα μας προκάλεσε οργή. Πόσο μάλλον, αν όλες αυτές οι κατηγορίες αποδειχτούν τελικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑντιδράσεις στη Βρετανία: Γνωστή αλυσίδα καφέ χρησιμοποιεί εικόνα τρανς που έχει ουλές από μαστεκτομή12.09.2018

H καταγγελία που κατατέθηκε εις βάρος της Lizzo

Πιο συγκεκριμένα, σε μια καταγγελία που κατατέθηκε την Τρίτη στο δικαστήριο του Λος Άντζελες, η Arianna Davis, η Crystal Williams και η Noelle Rodriguez κατηγορούν τη Lizzo (πραγματικό όνομα Melissa Jefferson) και την Big Grrrl Big Touring Inc, για ένα ευρύ φάσμα νομικών και σεξουαλικών αδικημάτων, συμπεριλαμβανομένων επίσης φυλετικών και θρησκευτικών διακρίσεων.

Η Arianna Davis, η Crystal Williams και η Noelle Rodriguez, οι οποίες ασχολούνται επαγγελματικά με τον χορό, συμμετείχαν στις περιοδείες της Lizzo και φυσικά στις συναυλίες της. Κατά την διάρκεια της περιοδείας της τραγουδίστριας στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Άμστερνταμ, συνέβη ένα περιστατικό το οποίο αφορά και εξαναγκασμό των χορευτριών σε σεξουαλικές ενέργειες, πέρα από κακομεταχείριση τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCall it: Μέσω αυτής της εφαρμογής θα καταγγέλλονται περιστατικά κακοποίησης στη βιομηχανία του κινηματογράφου12.09.2018

Σύμφωνα με τη μήνυση, η Lizzo ώθησε τους χορευτές να παρευρεθούν σε μια σεξουαλική παράσταση στη διάσημη περιοχή Red Light του Άμστερνταμ και στη συνέχεια τους πίεσε να ασχοληθούν με τους performers.

Η μήνυση ισχυρίζεται επίσης ότι η Shirlene Quigley, η αρχηγός της χορευτικής ομάδας της Lizzo, επέβαλε τις θρησκευτικές της πεποιθήσεις στους ενάγοντες και έκανε επανειλημμένες ενέργειες που τους έκαναν να νιώθουν άβολα, συμπεριλαμβανομένου του σχολιασμού για τη σεξουαλική παρθενία τους και της προσομοίωσης του στοματικού σεξ σε μια μπανάνα μπροστά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑWednesday: Ο πρωταγωνιστής Percy Hynes White απαντά στις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b